Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Κωδικός: 3401353695146

Μάρκα: Filorga

29,30 €
με ΦΠΑ

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3401353695146
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml

Ξηρό λάδι που περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια τα οποία περιποιούνται, θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά και την επιδερμίδα. Έχει μη λιπαρή υφή και λεπτό, λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφρουτ, μανόλια και musk. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
 
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
 

Origins Clear Improvement Detoxifying Cleanser 150ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Origins, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Oil-Cream 50ml

Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρόδέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει.