Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη εφόσον ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς (210-9958201) είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@iqpharmacy.gr).

Βασική προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της αντικατάστασης είναι ο πελάτης να κρατήσει το προϊόν στην μορφή που το έχει παραλάβει (με την οποιαδήποτε αλλοίωση) ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί ο αντίστοιχος ποιοτικός έλεγχος από πλευράς μας.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής το iqpharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:
α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας, με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή (τηλεφωνικώς ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
β) η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την σωστή και ασφαλή συσκευασία του προϊόντος που θα επιστραφεί στις αποθήκες μας ώστε να μην υποστεί καμία φθορά κατά την μεταφορά, προϊόντα τα οποία έχουν ταλαιπωρηθεί εξαιτίας κακής συσκευασίας αποστολής δεν θα γίνονται δεκτά.

Σε περίπτωση που μετά την αλλαγή η αξία της παραγγελίας είναι μικρότερη από 49 ευρώ ο πελάτης θα επιβαρύνεται τα μεταφορικά συν 1,80 ευρώ αντικαταβολή.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται με ετειρεία ταχυμεταφορών και όχι με το ταχυδρομείο.

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής κατόπιν συνεννόησης.

Η διεύθυνση που αποστέλλονται οι επιστροφές είναι

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ-IQ PHARMACY

ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ 62-ΑΛΙΜΟΣ

ΤΚ 174 56 ΤΗΛ 2109958201

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου καθώς και βρεφικών και παιδικών τροφών (γάλατα, έτοιμα γεύματα, κρέμες, σνακ, ειδικά είδη διατροφής).