• Μειωμένη τιμή
Youth Lab. CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml
Youth Lab. CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml

Youth Lab. CC Complete Cream for Eyes All Skin Types 15ml

Κωδικός: 5201062007500

Μάρκα: YOUTHLAB

24,78 €
14,87 € -40%
με ΦΠΑ
Κρέμα ολικής ανανέωσης με χρώμα για τα μάτια, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος 

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η CC Complete Cream for Eyes είναι μία κρέμα ματιών με χρώμα, σύγχρονης τεχνολογίας, που με μία κίνηση χαρίζει νεανική και υγιή όψη! Εξασφαλίζει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην περιοχή των ματιών μειώνοντας το «πόδι της χήνας». Προσφέρει ομοιόμορφη, φυσική κάλυψη και φωτεινό βλέμμα ενώ σβήνει τα σημάδια της κούρασης! Το καλύτερο; Μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους μέχρι και 52% σε 60 ημέρες!*

Κατάλληλη και για άντρες με πρόβλημα μαύρων κύκλων, καθώς τους μειώνει και τους καλύπτει, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Tip: Χρησιμοποιήστε την CC Complete Cream for Εyes σε συνδυασμό με / ή αντί του concealer.

* Έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σε δείγμα 21 γυναικών. 7 στις 10 γυναίκες που τη δοκίμασαν είχαν 52% μείωση στους μαύρους κύκλους σε 60 ημέρες!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ-

Ενίσχυση μεταβολικής διαδικασίας
Διέγερση της έκφρασης των δεικτών του επιδερμιδικού φραγμού και αναπυροδότηση της διαδικασίας διαφοροποίησης των κυττάρων της βασικής στοιβάδας, με στόχο την λείανση των γραμμών στο «πόδι της χήνας» και την αποκατάσταση των μικροφλεγμονών που ευθύνονται για τους μαύρους κύκλους.
 
Ενδείξεις
• Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
• Χαλάρωση
• Ρυτίδες έκφρασης (πόδι της χήνας)
• Οιδήματα
• Μαύροι κύκλοι
• Έλλειψη ελαστικότητας
• Αφυδάτωση
• Ξηρότητα

Ενεργά Συστατικά
• Εξαπεπτίδιο Νεώτερης Τεχνολογίας που στοχεύει στην επαναφορά της συνοχής του δερματικού ιστού και στην αντιμετώπιση της inflamm-aging (γήρανσης λόγω φλεγμονών).
• Αλγινικό Άλας υψηλού μοριακού βάρους  που σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας και ενισχύει τη διάχυση του εμπλουτισμένου θαλασσινού νερού για τόνωση της κουρασμένης όψης, άμεση μείωση των οιδημάτων και λείανση στο «πόδι της χήνας».
• Φυτικά Βλαστοκύτταρα και Trimethyl Glycine «γεμίζουν» τις ρυτίδες έκφρασης και ενυδατώνουν σε βάθος.
• Σκουαλένιο και Έλαιο Abyssinian ενισχύουν τον τόνο, τη συνοχή και την πυκνότητα του δερματικού ιστού, αναδομούν το φυσικό φραγμό προστασίας του δέρματος και περιορίζουν τη διαδερμική απώλεια νερού.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ-

Εφαρμόζετε καθημερινά μικρή ποσότητα προϊόντος στην περιοχή των ματιών, με ήπιες δακτυλικές επικρούσεις. Χρησιμοποιήστε την σε συνδυασμό με / ή αντί για concealer.


5201062007500
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Filorga NCEF Reverse Mat Supreme Regenerating Fluid 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για ηλικίες 40+.

Δράση: Αντιγήρανση

Όγκος: 50ml

Υφή: Fluid

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Darphin Hydraskin Ενυδατικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός υψηλής αποτελεσματικότητας για το αφυδατωμένο δέρμα με αίσθηση τραβήγματος που απαλύνει άμεσα και ενυδατώνει για να επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Με πανίσχυρο Ρόδι διεισδύει στο δέρμα και το βοηθά να αναπληρώσει τα φυσικά αποθέματα υγρασίας του. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και γίνεται πιο λαμπερη.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.