Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Κωδικός: 3264680024795

Μάρκα: Nuxe

30,70 €
με ΦΠΑ

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3264680024795
8 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

Nuxe Merveillance Lift 24ωρη Κρέμα Ματιών για Αντιγήρανση, Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 15ml

Αντιρυτιδική κρέμα ματιών για εφέ lifting.  Συμβάλλει στο γεμισμα των  εγκατεστημένων ρυτίδων. Οι  σακούλες και οι  μαύροι κύκλοι μειώνονται. 94,6% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης.

Εφαρμογή: Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

15ml

Nuxe Merveillance Lift Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Nuxe Nuxuriance Gold Radiance Eye Balm 15ml

Balm Λάμψης για την περιοχή των ματιών
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το βάλσαμο με βιομιμιτική υφή εκχυλισμένο με χρυσαφένιους μικροανακλαστήρες αμέσως φωτίζει, θρέφει και απαλύνει την περιοχή του ματιού. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο ομοιόμορφη και τα μάτια αναζωονημένα. Τόσο ενισχυμένη όσο και φρέσκια, η φόρμουλα χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αίσθηση για τη φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής.

TerraNova Vitamin B12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής σε φυτικές κάψουλες με βιταμίνη B12 ως μεθυλοκοβαλαμίνη, κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.

Οφέλη:Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.Ενισχύει τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σύνθεση: εμπλουτισμένη με χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα και ρίζα πικραλίδας, ρίζα γεντιανής, ρίζωμα ginger, φύλλα μαϊντανού και πίτουρο ρυζιού.

 1 κάψουλα την ημέρα

Ημερομηνία λήξης:04/2022

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Darphin Rose Hydra-Nourishing Oil Cream 50ml

H νέα Rose Hydra-Nourishing Oil Cream καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Φτιαγμένη με τριπλό μίγμα τριαντάφυλλων (Rose flower wax, Rose absolute και Rose Εssential Οil), αυτή η κρέμα έλαιο βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας της άνεση, απαλότητα και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.

Lierac Phytolastil Solute Serum κατά των Ραγάδων 75ml

Μη λιπαρό διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης και ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 84% που διορθώνει τις σχηματισμένες ραγάδες. Συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων (βάθος, πλάτος, μήκος, χρώμα).

Youthlab Peptides Reload Value Set

Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου για τα πρώτα σημάδια γήρανσης, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Επανορθώνει λεπτές γραμμές και πρώτες ρυτίδες, επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη, ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και υφή.

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Korres Γυναικείο Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Το σετ περιέχει Oceanic Amber Eau De Toilette 50 ml + Αφρόλουτρο 250 ml:

TOP NOTES: Amber

HEART NOTES: Peppermint

BASE NOTES: Cardamom

Scent Identity: Fougere, Oriental

Νερό και γη συναντώνται σε ένα άρωμα που ανακατεύει με τέχνη τις δροσερές νότες που θυμίζουν θάλασσα με το ζεστό κάρδαμο και την αναζωογονητική μέντα. Κέδρος, μαύρο πιπέρι και άνθη μηλιάς αφήνουν το αποτύπωμά τους στο τέλος.

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.