Sophie La Girafe Sophie La Girafe Gift Box 1 τμχ

Κωδικός: 3056566164004

Μάρκα: Sophie La Girafe

23,90 €
με ΦΠΑ

Η Σόφι, η καμηλοπάρδαλη, σε μορφή μασητικού διεγείρει και τις 5 αισθήσεις του μωρού:

  • Όραση: Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού
  • Ακοή: Το μωρο χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του
  • Αφή: Η απαλή αίσθηση της Σόφι διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραϋνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία
  • Όσφρηση: Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ διεγείρει την όσφρηση
  • Γεύση: Η απαλή υφή της Σόφι και τα πολλά μασώμενα μέρη της δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του, κατά τη διάρκεια της οδοντοφυϊας
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Σόφι η καμηλοπάρδαλη το πρώτο παιχνίδι του μωρού που διεγείρει όλες του τις αισθήσεις

Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!!

Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο!

Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη!

Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το παιχνίδι που θα αγαπήσει το μωρό σας!

Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα και τόσα παιδιά celebrities ανά τον κόσμο φωτογραφήθηκαν σε τυχαία στιγμή με μία Σόφι! Η Σόφι αγαπιέται από τα μωρά και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας!!!

Διεγείρει τις 5 αισθήσεις:

Όραση Στην ηλικία των 3 μηνών ακόμη, η όραση των βρεφών είναι πολύ περιορισμένη και μπορεί να διακρίνει μόνο τις μεγάλες αντιθέσεις. Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού. Σύντομα το μωρό αναγνωρίζει οπτικά τη Σόφι, τη νιώθει οικεία και καθησυχαστική.

Ακοή Το μωρο χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του. Στην αρχή ο αστείος ήχος που κάνει η Σόφι όταν ζουλιέται βοηθάει στον ερεθισμό της ακοής, στη συνέχεια και καθώς το μωρό μεγαλώνει, το βοηθάει το μωρό να συνδέσει το αποτέλεσμα με την πράξη του (cause and effect).

Γεύση Η Σόφι είναι φτιαγμένη από 100% φυσικό καουτσκούκ και χρώματα που χρησιμοποιούνται και στη μαγειρικη και είναι απολύτως ασφαλής να τη μασάει το μωρό, όπως θα έκανε με μία πιπίλα ή τη θηλή ενός μπουκαλιού. Η απαλή υφή της και τα πολλά μασώμενα μέρη της (αυτιά, κέρατα, πόδια), δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του, κατά τη διάρκεια της οδοντοφυϊας.

Αφή Η αφή είναι η πρώτη αίσθηση που χρησιμοποιεί το μωρό για να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Η απαλή αίσθηση της Σόφι, όπως άλλωστε και το δέρμα της μαμάς του, διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραϋνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία.

Όσφρηση Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ, κατευθείαν από τα καουτσουκόδεντρα, διεγείρει την όσφρησή του και το κάνει να την ξεχωρίζει από όλα τα άλλα παιχνίδια του.Εύκολη Λαβή Το σχήμα και το μέγεθος (17 εκατοστά) της Σόφι, είναι ιδανικά για τα μικρά χεράκια. Είναι πολύ ελαφριά και τα μακριά πόδια της και ο λαιμός της βοηθούν το μωρό να την πιάνει εύκολα και να τη χειρίζεται από τις πρώτες μέρες του ακόμη. Εμφάνιση όλων Σύνθεση 100% NATURAL RUBBER ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ


3056566164004
7 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Jabadabado Παιδικά Εργαλεία Teddy από Ξύλο για 3+ Ετών

Ξύλινα παιδικά εργαλεία από την εταιρία Jabadabado με τα οποία το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τι είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος που είτε είναι μάστορας στο επάγγελμα είτε θέλει να μαστορέψει κάτι. Αναπτύσει την φαντασία του, αποκτά δεξιότητες κα μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με τη μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Jabadabado Ξύλινο Παιδικό Ιατρικό Σετ

Ξύλινο παιδικό ιατρικό σετ από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του παίρνοντας το ρόλο ενός πραγματικού γιατρού. Παράλληλα το βοηθά ώστε μελλοντικά να λειτουργήσει καλύτερα μέσα στο σύνολο, γνωρίζοντας ότι όταν πάμε στον γιατρό για εξέταση συνεργαζόμαστε μαζί του κάνοντας συγκεκριμένα πράγματα για να τον βοηθήσουμε. Επιπλέον αναπτύσσει κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητες ενώ μειώνει και το άγχος που μπορεί να έχει για την πραγματική επίσκεψη στο γιατρό, καθώς παίζοντας κατ επανάληψη δίνει την εικόνα μιας ευχάριστης ρουτίνας.

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Sophie La Girafe Κρεμαστό Παιχνίδι Κούνιας και Αυτοκινήτου με Μουσική Touch & Play Board για 3+ Μηνών

Το απόλυτο, διαδραστικό μουσικό πάνελ δραστηριοτήτων, ιδανικό για την διασκέδαση των μωρών!

Είτε το έχετε στο έδαφος, είτε στα γόνατα ή ακόμα και κρεμασμένο στην κουνιά ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου το μωρό θα ανακαλύψει τις πολλές του δραστηριότητες. Χάρη στην κατασκευή του από foam καθιστά το παιχνίδι μαζί του απολύτως ασφαλές. 

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

Avenir Ράψε το Ζωάκι σου

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν.

Avenir Φτιάξτε Οχήματα

Η Avenir υπενθυμίζει στους ενήλικες και μαθαίνει στους μικρούς της φίλους τη μαγεία της στάμπας! 15 διαφορετικές ξύλινες στάμπες για να φτιάξετε διαφορετικά μοτίβα και να ολοκληρώσετε την εικόνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι για ζωηρότητα και φαντασία. Ο τέλειος συνδυασμός για τα παιδιά: διασκέδαση και εκμάθηση συμπλήρωσης μοτίβων και εικόνων.