Filorga NCTF-Essence Supreme Regenerating Lotion 150ml

Κωδικός:

Μάρκα: Filorga

42,60 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Λοσιόν εντατικής αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Ενυδατικό σύμπλοκο: χάρη στους ταμιευτήρες νερού, η τεχνολογία AQUA-MX εξασφαλίζει «express» ενυδάτωση με διάρκεια σε μόλις 30 λεπτά.

Ενίσχυση του κυτταρικού ιστού: το NCTF® σε συνεργασία με ένα πολυσακχαρίτη κατά της ρύπανσης αναζωογονεί και επαναφέρει στο θαμπό δέρμα την λάμψη και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα περιποίησης.

ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε την λοσιόν πρωί ή/και βράδυ σε δέρμα καθαρό πριν από τον ορό ή την κρέμα σας. Βάλτε μια ποσότητα στην παλάμη σας ή σε βαμβάκι και απλώστε σε όλο το πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί η λοσιόν. Η φρέσκια και «υδαρή» υφή της την κάνει ιδανική για χρήση μετά το ντεμακιγιάζ και πριν τον ορό. ΔΕΝ ΞΕΒΓΑΖΕΤΑΙ. Για όλους τους τύπους δέρματος. 


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
 
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
 

Origins Ginzing Ενυδατική Κρέμα Ματιών με Χρώμα Warm κατά των Μαύρων Κύκλων με Υαλουρονικό Οξύ 15ml

Μία αναζωογονητική κρέμα ματιών που χαρίζει ορατή φωτεινότητα, μειώνοντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των ανεπιθύμητων πρηξιμάτων. Το βλέμμα γίνεται ξεκούραστο και λαμπερό και η υφή βελτιώνεται άμεσα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε απαλά γύρω από την περιοχή των ματιων.

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα   Filorga Time-Filler 5XP (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.Για επιδερμίδες κανονικές και ξηρές

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Nuit Redensifiante Toutes Peaux 50ml

Κρέμα  νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου Επιπλέον χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα Για όλους τους τύπους επιδερμίδας  των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση