• Μειωμένη τιμή

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Κωδικός:

Μάρκα: MOLLERS

16,10 €
12,08 € -25%
με ΦΠΑ

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ο θησαυρός της Νορβηγίας για όλη την οικογένεια. Από το 1854.
Μουρουνέλαιο / Ιχθυέλαιο / Ωμέγα-3

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Ποια τα οφέλη του μουρουνέλαιου;

Το μουρουνέλαιο Möller’s αποτελεί έλαιο από φρέσκο συκώτι μουρούνας ή άλλων ψαριών της οικογένειας του γάδου (Gadidae). Είναι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη D, ενώ περιέχει και βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε (σαν αντιοξειδωτικό). Έτσι τα ωφέλη για τον οργανισμό είναι πολλαπλά:

Ω-3 λιπαρά οξέα (DHA και EPA)

Τα DHA και EPA ευρίσκονται σε μουρουνέλαια και ιχθυέλαια και είναι τα σημαντικότερα λιπαρά οξέα της οικογένειας των ω-3. Αποτελούν δομικά συστατικά των ανθρώπινων κυττάρων και σημαντικά στοιχεία για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου, των ματιών και της καρδιάς, καθώς και για την υγεία των οστών.

Βιταμίνη D
Ο σημαντικότερος ρόλος της βιταμίνης D είναι η ρύθμιση της απορρόφησης του ασβεστίου και του φωσφόρου για τη δόμηση των οστών. Η έλλειψη της επιβραδύνει την ανάπτυξη του ανθρώπινου σκελετού και “μαλακώνει” τα οστά προκαλώντας ραχίτιδα. Μελέτες επίσης υποστηρίζουν τη συμμετοχή της στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Βιταμίνη Α
Σημαντική βιταμίνη για την κυτταρική διαίρεση, την εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την υγεία των ματιών και τη νυχτερινή όραση.

Βιταμίνη Ε
Αντιοξειδωτική βιταμίνη που προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και τα ω-3 λιπαρά οξέα από την οξείδωση.

Συνήθης Χρήση: 2 κάψουλες την ημέρα.


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Health Aid L-Glutamine 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Health Aid με γλουταμίνη, η οποία είναι ένα ημι-απαραίτητο αμινοξύ που μπορεί να παραχθεί από τον οργανισμό και συμβάλλει κατά κύριο λόγο στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την υγεία του εγκεφάλου και του πεπτικού συστήματος. Παίζει σημαντικό ρόλο στην παροχή “καυσίμων” σε κύτταρα του οργανισμού, όπως επίσης και στην παραγωγή γλυκόζης και άλλων αμινοξέων, τα οποία αποτελούν δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών.

Η συσκευασία περιέχει 60 ταμπλέτες.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 08/2024

Abc Kinitron Hyaluron Plus 30ml

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα με σκοπό την ενυδάτωση και την προστασία των ιστών.

Το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται στο HyalurOn Plus έχει το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ είναι το μοναδικό που αφομοιώνεται επαρκώς από τον οργανισμό μας και απορροφάται από τους ιστούς του.

Κύρια χαρακτηριστικά:

-Λιπάινει και προστατεύει τους χόνδρους, προλαμβάνοντας τη γήρανση των αρθρώσεων.

-Προστατεύει από πόνους και αυξάνει την κινητικότητα αρθρώσεων και μυών.

-Είναι ο καλύτερος διαθέσιμος φυσικός ενυδατγικός παράγοντων των ιστών.

-Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

-Κρατά τα μάτια καθαρά, υγρά και υγιή

-Συμβάλλει στην επούλωση των πληγών.

-Προστατεύει αγγεία και ούλα.

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Doctor's Formulas B-Complex Formula 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και τη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.

Altion Kids Polyvitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες

Το ALTION Kids PolyVitamins® είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και ‘’μεγάλα’’ παιδιά. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!

Quest Vitamin C 1000mg & Zinc

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

10mg Ψευδάργυρος

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με ψευδάργυρο και άγριο τριαντάφυλλο για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

Quest Pregnall Bio Plus 30 κάψουλες & 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής διπλής συσκευασίας που συνδυάζει τις πολυθρεπτικές ταμπλέτες Pregnall bio-grow με DHA κάψουλες, προσφέροντας ενισχυμένη διατροφική υποστήριξη στη μέλλουσα μητέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗ 01/2024

Vitabiotics Pregnacare Original 30caps

Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.