• Μειωμένη τιμή

Altion Kids Polyvitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες

Κωδικός:

Μάρκα:

19,92 €
13,94 € -30%
με ΦΠΑ

Το ALTION Kids PolyVitamins® είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και ‘’μεγάλα’’ παιδιά. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το ALTION Kids PolyVitamins® είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και ‘’μεγάλα’’ παιδιά. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!

 

Το ALTION Kids PolyVitamins® περιέχει βιταμίνες Α και Β2 οι οποίες συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό του σιδήρου καθώς επίσης και βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6 και Β8, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας ενώ παράλληλα οι βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6 και Β9, συμβάλλουν και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Επιπλέον το ALTION Kids PolyVitamins® περιέχει και ένα πατενταρισμένο εκχύλισμα από 22 φρούτα και λαχανικά (Oxxynea®), τιτλοδοτημένο σε πολυφαινόλες.

Σε δύο υπέροχες γεύσεις κεράσι και πορτοκάλι

Με καπάκι ασφαλείας

Χωρίς: Ζωικές ζελατίνες, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά

Συσκευασία: 60 ζελεδάκια

Οδηγίες χρήσης και συνιστώμενη ημερήσια δόση: Από την ηλικία των 3 ετών: 1-2 ζελεδάκια την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας. Να μην καταναλώνονται με άδειο στομάχι. Η κατανάλωση στα παιδιά να γίνεται υπό την επίβλεψη ενήλικα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Κατάλληλο και για εφήβους και ενήλικες.

Προειδοποιήσεις: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 
Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό (15-25οC), μακριά από τα μικρά παιδιά. 
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777
Αρ. Γνωστ ΕΟΦ: 98168/31-10-2017
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση αδείας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.


5 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

CeraVe Moisturizing Cream 177ml

Η κρέμα αυτή ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και στο σώμα. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ. Είναι κατάλληλη για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

  • Εφαρμόστε ελεύθερα όσο συχνά χρειάζεται. Κατάλληλο για ενήλικους και παιδιά.

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Mad Beauty Minnie & Mickey Totally Devoted Pods Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 2τμχ

Μάσκα προσώπου της Mad Beauty, Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Nuxe Super Αντιγηραντικό Serum Ματιών για Λάμψη 15ml

Ορός λάμψης ματιών με αντιγηραντική δράση της Nuxe, κατάλληλος για. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον