• Μειωμένη τιμή

Italfarmaco Inofert Combi HP 20 κάψουλες

Κωδικός: 5214001561957

Μάρκα:

26,00 €
22,10 € -15%
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της λειτουργίας των ωοθηκών σε άτομα με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο για τη βελτίωση της λειτουργίας των ωοθηκών σε άτομα με Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών.

Οφέλη

Φόρμουλα με μυο-ινοσιτόλη, Α-λακταλβουμίνη και Φυλλικό Οξύ που συμβάλλει στην αύξηση της ανταπόκρισης στη θεραπεία με ινοσιτόλη για την αποκατάσταση των μεταβολικών και ορμονικών διαταραχών καθώς και για τη βελτίωση της λειτουργίας των ωοθηκών (ρύθμιση κύκλου) σε υπέρβαρες γυναίκες με ΣΠΩ.

Χορηγείται σε υπέρβαρες γυναίκες με ΣΠΩ και ΔΜΣ > 25 για την αντιμετώπιση των μεταβολικών διαταραχών και των λοιπών κλινικών συμπτωμάτων του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, στοχεύοντας στη λήψη συμπληρωματικού ποσού μυο-ινοσιτόλης σε περίπτωση μειωμένης διατροφικής πρόσληψης ή αυξημένων απαιτήσεων.

Μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη.

Είναι ελεύθερο σακχαρόζης, λακτόζης & γλουτένης.

Συνιστώμενη Δοσολογία

1-2 κάψουλες / ημέρα

Ανεξαρτήτως γευμάτων

Διατροφική Αξία

1 κάψουλα αποδίδει κατά μέσο όρο:

Μυο-ινοσιτόλη (MI) 550 mg

D-chiro-ινοσιτόλη (DCI) 13,8 mg

α-λακταλβουμίνη 14,1mg

Φυλλικό οξύ 200 μg

Κατασκευαστής

Italfarmaco (Ειδικά Συμπληρώματα Διατροφής)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

ΕίδοςΕγκυμοσύνη

Δραστική ΟυσίαΦυλλικό Οξύ

Ποσότητα

caps20 κάψουλες


5214001561957
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Lamberts 5-HTP 100mg 60 ταμπλέτες

Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο βρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεϊνικής σύνθεσης, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Lamberts Evening Primrose Oil with Starflower Oil 1000mg 90 κάψουλες

Αυτό το προϊόν συνδυάζει evening primrose oil με starflower (borage) seed oil για να δώσει τελικά ένα μείγμα το οποίο είναι πλουσιότερο σε Γ-λινολεϊκό οξύ (GLA) σε σχέση με αυτό που αποδίδει το evening primrose oil μεμονωμένα.

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Lamberts Flax Seed Oil 1000mg 90 κάψουλες

Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για την πρόσληψη Ω3 λιπαρών οξέων για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε σύγκριση με τα ιχθυέλαια).

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.