• Μειωμένη τιμή

Abc Kinitron Hyaluron Plus 30ml

Κωδικός: 5206867000527

Μάρκα:

55,00 €
26,40 € -52%
με ΦΠΑ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι μια ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα με σκοπό την ενυδάτωση και την προστασία των ιστών.

Το Υαλουρονικό Οξύ που περιέχεται στο HyalurOn Plus έχει το υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ είναι το μοναδικό που αφομοιώνεται επαρκώς από τον οργανισμό μας και απορροφάται από τους ιστούς του.

Κύρια χαρακτηριστικά:

-Λιπάινει και προστατεύει τους χόνδρους, προλαμβάνοντας τη γήρανση των αρθρώσεων.

-Προστατεύει από πόνους και αυξάνει την κινητικότητα αρθρώσεων και μυών.

-Είναι ο καλύτερος διαθέσιμος φυσικός ενυδατγικός παράγοντων των ιστών.

-Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος.

-Κρατά τα μάτια καθαρά, υγρά και υγιή

-Συμβάλλει στην επούλωση των πληγών.

-Προστατεύει αγγεία και ούλα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5206867000527
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία

CeraVe Eye Repair Cream 14ml

Η CeraVe Eye Repair Cream μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακουλών. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ

Thank You Farmer Υγρό Τόνωσης Rice Pure Essential Toner 200ml

Υγρό τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς την για ενυδάτωση.

Youth Lab. Tight Me Up Value Set

Σετ Καλλυντικών με Serum / Μάσκα Ματιών.Σετ αντιγήρανσης με ορό προσώπου που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και μάσκες ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Yellow Rose Lait Demaquillant BANANA 200ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού με εκχυλίσματα Μπανάνας και Παπάγιας, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, αφαιρεί το make-up και αφήνει την επιδερμίδα δροσερή και απαλή.

Nuxe Merveillance Lift Firming Powdery Cream Συσφικτική Κρέμα Προσώπου, 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Nuxe με αίσθηση πούδρας, είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 40+ . Ενδείκνυται για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Όγκος: 50ml

Υφή: Cream

Lavish Care Butter Caramel Ενυδατικό Butter Σώματος με Άρωμα Καραμέλα 300ml

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, με άρωμα καραμέλα, για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των άκρων. Εξασφαλίζει προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.