• Μειωμένη τιμή

Lamberts Ginkgo Biloba 6000mg 30 ταμπλέτες

Κωδικός: K00008523

Μάρκα: Lamberts

16,30 €
13,04 € -20%
με ΦΠΑ

Το Ginkgo Biloba αποτελεί το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο βότανο σήμερα στην Ευρώπη και την Βόρειο Αμερική.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Ginkgo Biloba διαθέτει πολλούς μηχανισμούς δράσης, οι γνωστότερες εκ των οποίων είναι η ιδιότητα του να διατηρεί την περιφερική κυκλοφορία του αίματος στα άκρα (χέρια και πόδια) και η συμβολή τους στην διατήρηση της βραχυπρόθεσμης μνήμης..Με την συνεργασία ορισμένων από τους κορυφαίους ειδικούς σχετικά με το ginkgo παγκοσμίως αποφασίσαμε να παρασκευάσουμε το Ginkgo Biloba με συγκεκριμένη φαρμακοτεχνική μορφή: αυτή των ταμπλετών ελεγχόμενης αποδέσμευσης. Με την συγκεκριμένη φαρμακοτεχνική μορφή επιτυγχάνουμε βαθμιαία απελευθέρωση και απορρόφηση των δραστικών συστατικών του βοτάνου στην κυκλοφορία (εντός 2 ωρών από τη λήψη) και μειώνουμε έτσι την πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών όπως η ήπια και μικρής διάρκειας κεφαλαλγία.  

Δοσολογία:
1 ταμπλέτα την ημέρα μετά το φαγητό. 
Αλλεργίες: 
καμία
Προφυλάξεις:
Δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.
Τα άτομα που λαμβάνουν αντιπηκτικά φάρμακα ή ασπιρίνη, θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν από τη χρήση αυτού του βοτάνου.
Φύλαξη:
Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται απτό φως.


K00008523
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Adamah EIE Calendula 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Χωρίς Αλκοόλ

Φυσική Σύνθεση

Εκχύλισμα Ανθών

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Βάμμα που υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του πεπτικού, έχει καταπραυντική και μαλακτική δράση, ενώ προάγει την φυσική λειτουργία της έμμηνης ρύσης.

Lamberts Rhodiola Rosea 1000mg 90Tabs

Το Rhodiola Rosea, γνωστό και ως Golden root ή Roseroot, είναι ένα από τα 50 διαφορετικά είδη της rhodiola, αποτελώντας όμως το μόνο που χρησιμοποιείται ευρέως και με ασφάλεια. Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών συστατικών, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins.

Lamberts 5-HTP 100mg 60 ταμπλέτες

Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο βρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεϊνικής σύνθεσης, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Adamah EIE Curcuma 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής με υδροενζυματικό εκχύλισμα κουρκουμά με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητισιακές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.