• Μειωμένη τιμή

Altion Kids IQ 60 μασώμενες ταμπλέτες

Κωδικός: 3700225602450

Μάρκα:

19,92 €
13,94 € -30%
με ΦΠΑ

Το ALTION Kids IQ® είναι συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε Ω – 3 λιπαρά οξέα (α-λινολενικό οξύ) φυτικής προέλευσης από έλαιο λιναρόσπορου, βιταμίνες (A, E, B5, B6) και ψευδάργυρο.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το ALTION Kids IQ® είναι συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε Ω – 3 λιπαρά οξέα (α-λινολενικό οξύ) φυτικής προέλευσης από έλαιο λιναρόσπορου, βιταμίνες (A, E, B5, B6) και ψευδάργυρο.

 

Το ALTION Kids IQ® περιέχει βιταμίνη Β5, η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική νοητική επίδοση και βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Εκτός από τα πολύτιμα Ω – 3 λιπαρά οξέα και τις βιταμίνες τους συμπλέγματος Β, το ALTION Kids IQ® περιέχει και ψευδάργυρο, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή λειτουργία του οργανισμού.

Με υπέροχη γεύση λεμόνι

Με καπάκι ασφαλείας

Χωρίς: Ζωικές ζελατίνες, γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά

Συσκευασία: 60 ζελεδάκια

Οδηγίες χρήσης και συνιστώμενη ημερήσια δόση: Από την ηλικία των 3 ετών: 1-2 ζελεδάκια την ημέρα κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις του γιατρού σας. Να μην καταναλώνονται με άδειο στομάχι. Η κατανάλωση στα παιδιά να γίνεται υπό την επίβλεψη ενήλικα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Κατάλληλο για εφήβους και για ενήλικες

Προειδοποιήσεις: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. 
Να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό και δροσερό (15-25οC), μακριά από τα μικρά παιδιά. 
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777
Αρ. Γνωστ ΕΟΦ: 97665/30-10-2017
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση αδείας κυκλοφορίας του ΕΟΦ.


3700225602450
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

15 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Neubria Neu Kid Κατάλληλο για Παιδιά 30 ζελεδάκια Strawberry Citrus

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Neubria, το οποίο παρέχει Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.

Η συσκευασία περιέχει 30 ζελεδάκια με γεύση strawberry citrus και είναι κατάλληλο για παιδιά.

Είδος: Ωμέγα 3

Κατάλληλο για Παιδιά

AM Health Smile Elixir 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

100mg Εκχύλισμα Προνύμφης

100mg Πρωτόγαλα

100mg Zυμωμένη Kombucha

150mg Αμινοξέα

Συμπλήρωμα διατροφής με συνεργιστική δράση που προσφέρει πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών, ενέργεια και τόνωση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Moller's Omega 3 για Παιδιά 36 ζελεδάκια Πορτοκάλι Λεμόνι

Συμπλήρωμα διατροφής Ωμέγα-3 σε μορφή ζελεδάκια - ψαράκια με γεύση πορτοκάλι - λεμόνι για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα Ψαράκια Ωμέγα-3 της Möller’s περιέχουν συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο από σαρδέλα και αντζούγια. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα-3 και βιταμίνη D και δεν περιέχουν τεχνητές χρωστικές ουσίες και τεχνητά γλυκαντικά, αλλά γλυκαντικές ουσίες από φυσικές πηγές (ξυλιτόλη, σορβιτόλη). 

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.

Altion Kids Polyvitamins 60 μασώμενες ταμπλέτες

Το ALTION Kids PolyVitamins® είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για μικρά και ‘’μεγάλα’’ παιδιά. Η λήψη του βοηθά στην κάλυψη των διατροφικών κενών αφού εκτός από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μέταλλα περιέχει και πολύτιμα εκχυλίσματα από 22 φρούτα και λαχανικά!