Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Κωδικός: 5060552880531

Μάρκα:

21,00 €
με ΦΠΑ

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Οφέλη

Δημιουργημένο με ένα μοναδικό βοτανικό σύμπλεγμα που συνδυάζει τα ενεργειακά εκχυλίσματα φυτών, όπως ashwagandha, gingko biloba, rhodiola και bacopa monnieri για να παρέχει μια φυσική εκκίνηση εστίασης και συγκέντρωσης όποτε το χρειάζεστε περισσότερο. 

Περιέχει επίσης ένα απαραίτητο μείγμα πολυβιταμινών, με πάνω από το 100% των συνιστώμενων ημερήσιων ποσών για Α, Γ, Δ, Ε, ψευδάργυρο, φυλλικό οξύ, σίδηρο και σελήνιο για να θρέψει τον εγκέφαλό σας και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το Ashwagandha είναι ένα βοτανικό ευρέως φάσματος που συμβάλλει στην απόδοση της υγείας του εγκεφάλου. Υποστηρίζει τη βέλτιστη πνευματική και γνωστική δραστηριότητα, καθώς και τη διατήρηση της αντοχής και των επιπέδων ενέργειας.

Το Γκίνγκο Μπιλόμπα με υψηλά επίπεδα φλαβονοειδών και τερπενοειδών, περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά για να ενισχύσει φυσικά την υγεία του εγκεφάλου - προσφέροντας ενίσχυση της γνωστικής απόδοσης, καθώς και διατήρηση και διατήρηση της γνωστικής λειτουργίας που συνήθως επηρεάζεται από την ηλικία.

Η Ροδιόλα έχει μελετηθεί σε διάφορες δοκιμές για την αξιολόγηση των οφελών της ψυχικής απόδοσης, αποδείχθηκε ότι βελτιώνει την σημαντική κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, συμβάλλοντας στη βέλτιστη πνευματική και γνωστική δραστηριότητα.

Το Μπακόπα Μονιέρι χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στα σκευάσματα της ιατρικής της Αγιουβέδα για την ενίσχυση του εγκεφάλου και του μυαλού, οι επιστήμονες από τότε έχουν αποδείξει ότι είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εκχύλισμα που έχει νοοτροπικό αποτέλεσμα στη βελτίωση της προσοχής, της ταχύτητας εκμάθησης και της μνήμης.

Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι το φύλλο φασκόμηλου μπορεί να διατηρήσει καλή γνωστική και μνήμη, καθώς και τη συγκέντρωση - ενισχύοντας τη συνολική απόδοση του εγκεφάλου για άτομα που συμπληρώνουν τακτικά.

Η Κούρκουμη μοιάζει με ρίζα και περιέχει βιοδραστικές ενώσεις που ονομάζονται κουρκουμινοειδή. Αποδεδειγμένα ότι έχει φαρμακευτικές ιδιότητες, διαθέτει φυσικά αντιφλεγμονώδη οφέλη, καθώς προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη στο νευρικό μας σύστημα.

Τα Μύρτιλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε σημαντικά θρεπτικά συστατικά, χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε ανθοκυανίνες, αυτά τα μούρα ενισχύουν το μυαλό και προσφέρουν φυσική άμυνα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. 

Η Καφεΐνη είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι αυξάνει τη συγκέντρωση και βελτιώνει την εγρήγορση. Είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο νοοτροπικό στον κόσμο, εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Το Συνένζυμο Q10 διαδραματίζει έναν κεντρικό ρόλο στη μεταφορά ηλεκτρονίων στα κύτταρα ισχύος γύρω από το σώμα μας και ένα αντιοξειδωτικό που υποστηρίζει τη σταθεροποίηση της κυτταρικής μεμβράνης, υπάρχουν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι μπορεί επίσης να μας προστατεύσει από νευρικές βλάβες.

Η Λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη παρέχουν πολυάριθμες αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, αυτός ο ισχυρός συνδυασμός έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει τα μάτια από το επιβλαβές μπλε φως.

Συνιστώμενη Δοσολογία

2 κάψουλες ημερησίως, 30 λεπτά πριν από τη δραστηριότητα.

Διατροφική Αξία & Συστατικά

1 κάψουλα αποδίδει κατά μέσο όρο:

Vitamin A 800 mcg RE

Vitamin D 30 mcg

Vitamin E 18mgα-TE

Vitamin K2 90mcg

Vitamin C 80mg

Thiamin (Vitamin B1) 4.2mg

Riboflavin (Vitamin B2) 4.8mg

Niacin (Vitamin B3) 20mg

Vitamin B6 6mg

Folix acid 600mcg

Vitamin B12 9mcg

Biotin 50 mcg

Pantothenic acid (Vitamin B5) 18mg

Zinc 10mg

Selenium 55mcg

Chromium 40mcg

Iron 14mg

Magnanese 2mg

Magnesium 58mg

Copper 1mg

Molybdenum 50mcg

Iodine 150mcg

Caffeine 120mg

Citicoline sodium 40mg

Co-enzyme Q10 25mg

Lutein 10mg

Zeaxanthin 2mg

Mastermind Botanical Complex (Bacopa Monnieri 4:1 extract, Aswagandha 5:1 root extract, Rhodiola Rosea 5:1 extract, Ginko Biloba 50:1 extra, Rosemary leaf 10:1 extract, Sage 5:1 extract, Bluebbery 10:1 extract) Raw Herb Equivalent 435mg

Capsule shell (hydroxy propyl methyl cellulose), caffeine anhydrous, magnesium oxide, Vitamin C (as Ascorbing Acid, Lutein (carrier: maltodextrin), Iron (as Ferrous Bisglycinate), Citicoline Sodium, Vitamin E (as DL Alpha Tocopheryl Acetate - carriers: sucrose, silicon dioxide), Magnesium stearate, Co Enzyme Q10 (Ubiquinone), Bacopa extract, Vitamin B3 (as Nitocinamide), Vitamin B4 (as Calcium D Pantothenate), Aswagandha root extract, Meso-Zeaxanthin, Rhodiola extract, Zinc (as Zinc Oxide), Vegan Vitamin D3 (as Cholecalciferol - carriers: sucrose, modified starch, maltodextrin), Magnanese (as Magnanese Bisglucinate), Vitamin K (as Vitamin K2 MK7), Vitamin B6 (as Pyrixodal 5 Phosphate), Vitamin B1 (as Thiamine Hydrochlorine), Vitamin A (as Vitamin A Palmitate -carriers: modified starch, maltodextrin, sucrose, silicon dioxide), Copper (as Copper Glycinate), Vitamin B2 (as Ribofalavin 5 Phosphate), Sage extract, Rosemary extract, Blueberry extract, Folix Acid (as 5-methyltetrahydrofolate, Chromium (as Chromium Picolinate), Iodine (as Potassium Iodide), Selenium (as Sodium Selenate), Biotin (as D Biotin), Molybdenum (as Sodium Molybdate), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

Κατασκευαστής

Neubria (Ειδικά Συμπληρώματα Διατροφής)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

ΔράσηΜνήμη

Ποσότητα

caps60 κάψουλες


5060552880531
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Quest Vitamin C With Rosehips & Rutin Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg Πορτοκάλι 40 αναβράζοντα δισκία

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

50mg Εκχύλισμα Άγριο Τριαντάφυλλο

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με άγριο τριαντάφυλλο και ρουτίνη για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

ZzzQuil Natura Συμπλήρωμα Διατροφής με Μελατονίνη 30 ζελεδάκια

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλιλεβάντα και βαλεριάνα που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ρυθμίζει τον ύπνο με φυσικό τρόπο.

AM Health Smile Multivitamin 60 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και υπερτροφές με πλήθος αντιοξειδωτικών ουσιών που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

- Συνιστώμενη δοσολογία: 1 κάψουλα ημερησίως.

TerraNova Vitamin B12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής σε φυτικές κάψουλες με βιταμίνη B12 ως μεθυλοκοβαλαμίνη, κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.

Οφέλη:Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.Ενισχύει τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σύνθεση: εμπλουτισμένη με χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα και ρίζα πικραλίδας, ρίζα γεντιανής, ρίζωμα ginger, φύλλα μαϊντανού και πίτουρο ρυζιού.

 1 κάψουλα την ημέρα

Ημερομηνία λήξης:04/2022

Adamah Eie Equiseto 30ml

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.