• Μειωμένη τιμή

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Κωδικός: 5213000112023

Μάρκα: Nuxe

40,00 €
26,00 € -35%
με ΦΠΑ

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5213000112023
7 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Nuxe Huile Prodigieuse Florale 100ml

Ξηρό λάδι που περιέχει πολύτιμα φυτικά έλαια τα οποία περιποιούνται, θρέφουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν απαλότητα στα μαλλιά και την επιδερμίδα. Έχει μη λιπαρή υφή και λεπτό, λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφρουτ, μανόλια και musk. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο.

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
 
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
 

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

Darphin Hydraskin Ενυδατικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός υψηλής αποτελεσματικότητας για το αφυδατωμένο δέρμα με αίσθηση τραβήγματος που απαλύνει άμεσα και ενυδατώνει για να επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Με πανίσχυρο Ρόδι διεισδύει στο δέρμα και το βοηθά να αναπληρώσει τα φυσικά αποθέματα υγρασίας του. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και γίνεται πιο λαμπερη.