• Μειωμένη τιμή

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Κωδικός: 16690

Μάρκα: DARPHIN

56,00 €
32,48 € -42%
με ΦΠΑ

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16690
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Περιέχει άργιλο, γνωστότερη και ως πηλός, η οποία έχει καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.