La Roche Posay Micellar Water Καθαρισμού Physiological για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 750ml

Κωδικός: 3337872419621

Μάρκα: La Roche-Posay

19,00 €
με ΦΠΑ

Μικυλλιακό νερό καθαρισμού με φυσιολογικό ph. Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού και καθαριστικοί παράγοντες, ειδικά επιλεγμένοι για μέγιστη ανοχή.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Μικυλλιακό νερό καθαρισμού με φυσιολογικό ph. Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα καθαρισμού και καθαριστικοί παράγοντες, ειδικά επιλεγμένοι για μέγιστη ανοχή.

Οφέλη

Αφαιρεί τέλεια το make-up, το σμήγμα και τους ρύπους.

Καθαρίζει τους πόρους σε βάθος.

Αφήνει το δέρμα καθαρό και απαλό.

Ελαχιστοποιεί την υπερβολική παραγωγή σμήγματος.

Εμποδίζει την υπερβολική ξήρανση του δέρματος.

Έχει αναζωογονητικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα.

Οδηγίες Χρήσης

Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα του προϊόντος σε δίσκο ντεμακιγιάζ και σκουπίζοντας ελαφρά, αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε το δέρμα. Μην ξεπλύνετε. Χρησιμοποιήστε το πρωί και το βράδυ ή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Συστατικά

Aqua / Water, Peg-7 Caprylic/capric Glycerides, Poloxamer 124, Poloxamer 184, Peg-6 Caprylic/capric Glycerides, Glycerin, Polysorbate 80, Disodium Edta, Bht, Myrtrimonium Bromide, Parfum / Fragrance.

Κατασκευαστής

La Roche Posay

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΕπιδερμίδαςΕυαίσθητη

ΤύποςMicellar Water

Περιοχή ΧρήσηςΜάτια, Πρόσωπο

ΧρήσηΚαθαρισμός

Waterproof RemoverΌχι

Ποσότητα

Τεμάχια1 τμχ

Όγκος 750 ml


3337872419621
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Chilly's Fruity Flex Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας

Origins GinZing Glow-Boosting Gel Moisturiser 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.