• Μειωμένη τιμή

Vichy Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Gel Capital Soleil για Πρόσωπο & Σώμα SPF50+ 200ml & Δώρο Καλαμάκια από Σιτάρι

Κωδικός: 5201100521999

Μάρκα: Vichy

25,50 €
15,30 € -40%
με ΦΠΑ

Αντιηλιακή κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τις συνήθειες έκθεσης των παιδιών στον ήλιο. Σύνθεση ανθεκτική στο νερό, με πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, που διατηρεί την αποτελεσματικότητά της ακόμα και μέσα στο νερό και μετά το κολύμπι.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντιηλιακή κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τις συνήθειες έκθεσης των παιδιών στον ήλιο. Σύνθεση ανθεκτική στο νερό, με πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, που διατηρεί την αποτελεσματικότητά της ακόμα και μέσα στο νερό και μετά το κολύμπι.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.

Vichy Capital Soleil Wet Skin Gel Κids SPF50+

Απλώνεται πολύ γρήγορα & εύκολα, ακόμα και σε βρεγμένη επιδερμίδα.Περιέχει Βιταμίνη Ε και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, που συμβάλλουν στην ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας.

Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, αφού ευνοεί το σχηματισμό ενός φιλμ, ακόμα και στη βρεγμένη επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ομοιογενή προστασία που αντιστέκεται στο νερό.

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας

Δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό & δερματολογικό έλεγχο

Δοκιμασμένο σε ευαίσθητη επιδερμίδα

Προστατεύει την επιδερμίδα από τη UV ακτινοβολία ακόμα και μέσα στο νερό ή μετά το κολύμπι

Υφή που απλώνεται πολύ γρήγορα και εύκολα

Χρήση

Εφαρμόζετε πριν την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε συχνά και σε άφθονη ποσότητα, τουλάχιστον κάθε δύο ώρες, ιδιαίτερα μετά το κολύμπι, την εφίδρωση ή το σκούπισμα.

Κατασκευαστής

Vichy

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

ΤύποςΑντηλιακό

ΥφήGel

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας50+ SPF

ΒρεφικόΌχι

Χωρητικότητα200 ml

Ειδικά Χαρακτηριστικά

1+1Όχι

ΑδιάβροχοΝαι

Χωρίς ΟινόπνευμαΌχι

Χωρίς ΆρωμαΌχι

Πρόσωπο & ΣώμαΝαι


5201100521999
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Heliodor για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 150ml & Soft Bath 250ml

Βρεφική αντηλιακή κρέμα κατάλληλη για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, με 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου σε non-nano μορφή, που δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Lierac Sunissime Global After Sun Lotion για το Σώμα 100ml

Ενυδατική λοσιόν της Lierac για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο.

Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς.

Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.