• Μειωμένη τιμή

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Κωδικός: 5205122003297

Μάρκα: PharmaSept

20,90 €
13,59 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5205122003297
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Pharmasept Heliodor Face SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 150ml

Αυτό το παιδικό αντιηλιακό "Heliodor", της εταιρείας Pharmasept, σε μορφή γαλακτώματος, διαθέτει υψηλή προστασία για το προσώπο και το σώμα από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβατε συχνά, χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα, ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Πακέτο με βρεφική αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, μαζί με βρεφικό αφρόλουτρο, από την εταιρεία Pharmasept.

Heliodor Βaby Sun Cream SPF 50 100ml: Βρεφική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας SPF 50 που προσφέρει αποτελεσματική προστασία έναντι βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, IR ακτινοβολία και blue light). Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη και είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα.

Βaby Mild Bath 250ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα.

Vichy Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Gel Capital Soleil για Πρόσωπο & Σώμα SPF50+ 200ml & Δώρο Καλαμάκια από Σιτάρι

Αντιηλιακή κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για τις συνήθειες έκθεσης των παιδιών στον ήλιο. Σύνθεση ανθεκτική στο νερό, με πολύ υψηλή προστασία ευρέος φάσματος, που διατηρεί την αποτελεσματικότητά της ακόμα και μέσα στο νερό και μετά το κολύμπι.

Helenvita Sun Αδιάβροχο Αντηλιακό Λάδι για το Σώμα SPF10 σε Spray 200ml

Το αντηλιακό της Helenvita είναι σε μορφή λαδιού και προορίζεται για το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Heliodor Face & Body SPF50 150ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου, Σώματος

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα