• Μειωμένη τιμή

Froika Hyaluronic SilkTouch Sunscreen Tinted Light Cream Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Κωδικός: 5204799010058

Μάρκα: FROIKA

33,20 €
14,45 € -56,47%
με ΦΠΑ

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα λόγω του υαλουρονικού οξέος ενώ ταυτόχρονα έχει αντιρυτιδικό αποτέλεσμα αφού οι ρυτίδες, οι ατέλειες και τα σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά. Παρέχει αποτελεσματική κάλυψη των ατελειών του δέρματος όπως η ακμή και οι δυσχρωμίες. Έχει μη λιπαρή υφή και αποτελεί ιδανικό προϊόν για την καθημερινή ενυδάτωση, τη φροντίδα και την εξυγίανση του δέρματος αφήνοντας ένα μεταξένιο ματ αποτέλεσμα.

Οφέλη

Προσφέρει ευρέος φάσματος προστασία από τη UVA & UVB ακτινοβολία

Προφυλάσσει από τα άμεσα (ηλιακό έγκαυμα), και τα μακροχρόνια (φωτογήρανση, φωτοανοσοκαταστολή, αντιδράσεις φωτοευαισθησίας) επιβλαβή αποτελέσματα της ηλιακής ακτινοβολίας

Ενισχύει τη φυσική άμυνα των κυττάρων και των βλαστοκυττάρων ενάντια στη UV ηλιακή ακτινοβολία

Προστατεύει το DNA

Έχει αντιγηραντική δράση

Αντιρυτιδική δράση- Ρυτίδες, ατέλειες του δέρματος και σημάδια ακμής γίνονται λιγότερο ορατά

Έχει άριστη καλλυντική μη λιπαρή υφή

Έχει φωτοσταθερή σύνθεση- ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα

Οδηγίες Χρήσης

Απλώστε το αντιηλιακό ομοιόμορφα στο πρόσωπο ή το σώμα κατά προτίμηση 15- 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Ανανεώστε μετά από 2 ώρες συνεχούς έκθεσης.

Συστατικά

Indanone: Νέο καινοτόμο μόριο μειώνει το δερματικό στρες που προκαλείται από τον ήλιο και το προστατεύει από μακροπρόθεσμες βλαβερές συνέπειες

Υαλουρονικό οξύ Βιοτεχνολογικής Προέλευσης: Παρέχει ισχυρή και μεγάλης διάρκειας ενυδάτωση ενώ παράλληλα ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και την αναγέννηση των ιστών συμβάλλοντας στην επούλωση των βλαβών του δέρματος που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο (ερύθημα, φλεγμονές, ερεθισμοί).

Vitamin E: Προστατεύει από την επιβλαβή δράση των «ελευθέρων ριζών»

Φωτοσταθερά αντιηλιακά φίλτρα: Προστασία μεγάλης διάρκειας ενάντια σε UVA & UVB ακτινοβολία


5204799010058
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Heliodor για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 150ml & Soft Bath 250ml

Βρεφική αντηλιακή κρέμα κατάλληλη για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, με 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου σε non-nano μορφή, που δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες και φωτοτοξικότητα.

Helenvita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Emulsion για Πρόσωπο & Σώμα SPF30 150ml

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Emulsion της εταιρείας Helenvita, σε μορφή γαλακτώματος. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB στο προσώπο και το σώμα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Vichy Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Αντηλιακή Κρέμα για το Σώμα SPF30 σε Spray 200ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Σώματος

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Spray

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Pharmasept Heliodor Face SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα