Synchroline Thiospot Skin Roller 5ml

Κωδικός: K00005894

Μάρκα: Synchroline

26,05 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Με υψηλή συγκέντρωση συστατικών σε ένα άνυδρο διάλυμα που βοηθά στην ταχύτερη μείωση της έντασης του χρώματος των κηλίδων με παράλληλη προστασία από τις ακτίνες UVB Σε πρακτική συσκευασία για εύκολη εφαρμογή σε μεμονωμένες κηλίδες Είναι κατάλληλη για πρόσωπο σώμα και χέριαΧρήση Πρωί βράδυΣυσκευασία   ml

K00005894
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant 200ml

Εμπλουτισμένο με Τζίντζερ και διπλό υαλουρονικό οξύ, το βάλσαμο σώματος Arkéskin είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, προσφέρει αποτέλεσμα αποσυμφόρησης και συσφίγγει ενώ συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λεία και σφριγηλή.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Lavish Care Freshly Squeezed Bliss Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Hei Poa Shower Cream Tropical Scent 150ml

Το αφρόλουτρο της Hei Poa με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση & θρέψη ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.