Sebamed Cleansing Shower Oil 200 ml

Κωδικός: K00014044

Μάρκα: Sebamed

13,39 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Ανανεώνει και λιπαίνει την επιδερμίδα κάνοντάς την απαλή στο άγγιγμα και την αίσθηση Τα έλαια που περιέχει απορροφώνται πολύ γρήγορα χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα ενώ χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του αποτρέπει την απώλεια υγρασίας και τους ερεθισμούς Δεν περιέχει σαπούνι χρωστικές ουσίες και συντηρητικάΣυσκευασία ml

K00014044
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Lavish Care Banana Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Η Lavish Body Care Cream με άρωμα Banana,, είναι ένα προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας. Ειδική φόρμουλα με ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Roger & Gallet Feuille De Well Being Αφρόλουτρο 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream