• Μειωμένη τιμή

Mustela Cleansing Water-Normal Skin 300ml

Κωδικός:

Μάρκα:

14,45 €
11,56 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Creme Fraiche De Beaute Multi-Purpose 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση 100ml

Το μυστικό αυτής της 48ωρης κρέμας εμπλουτισμένης με φυτικό γάλα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, βρίσκεται στη νέα της σύνθεση και την ακαταμάχητη υφή της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές ποσότητες για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Youth Lab Limited Edition Restoring Serum 30m

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

A Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Rainbows

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ποικιλία χρωμάτων. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Είναι κατασκευασμένο από υλικά που δεν περιέχουν δισφαινόλη ή άλλες βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό χημικές ουσίες.

Oral-B iO Series 9N Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Χρονομετρητή και Αισθητήρα Πίεσης Black Onyx

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με 7 έξυπνες λειτουργίες για την εξατομίκευση του βουρτσίσματος και μια νέα εμπειρία καθαρισμού και φροντίδας των δοντιών.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση και η αυτονομία της μπαταρίας είναι ικανοποιητική.

Sophie La Girafe Sophie La Girafe Gift Box 1 τμχ

Η Σόφι, η καμηλοπάρδαλη, σε μορφή μασητικού διεγείρει και τις 5 αισθήσεις του μωρού:

  • Όραση: Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού
  • Ακοή: Το μωρο χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του
  • Αφή: Η απαλή αίσθηση της Σόφι διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραϋνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία
  • Όσφρηση: Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ διεγείρει την όσφρηση
  • Γεύση: Η απαλή υφή της Σόφι και τα πολλά μασώμενα μέρη της δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του, κατά τη διάρκεια της οδοντοφυϊας

Apivita Dry Dandruff Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας για Ξηρά Μαλλιά 250ml

Σαμπουάν κατά της ξηροδερμίας με σέλερι και πρόπολη. Καθαρίζει και αντιμετωπίζει την ξηροδερμία εξισορροπώντας τη χλωρίδα του τριχωτού και απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. 

Filorga Time Filler Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους για την περιποίηση της περιοχής των ματιών, η Filorga δημιούργησε ένα προϊόν που διορθώνει τα σημάδια της ηλικίας στην περιοχή αυτή για να «ανοίξει» και να ανανεώσει το βλέμμα.

Orchard Pizza, Pizza!

Μπορείς να γεμίσεις τον πίνακα σου με νόστιμα κομμάτια πίτσας; Γέμισε τον πίνακα σου με νόστιμα λαχταριστά κομμάτια και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού. 

Για 2-4 παίκτες 3-7 ετών