Nuxe Creme Fraiche De Beaute Multi-Purpose 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση 100ml

Κωδικός: 3264680028014

Μάρκα: Nuxe

22,20 €
με ΦΠΑ

Το μυστικό αυτής της 48ωρης κρέμας εμπλουτισμένης με φυτικό γάλα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, βρίσκεται στη νέα της σύνθεση και την ακαταμάχητη υφή της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές ποσότητες για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το μυστικό αυτής της 48ωρης κρέμας εμπλουτισμένης με φυτικό γάλα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, βρίσκεται στη νέα της σύνθεση και την ακαταμάχητη υφή της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές ποσότητες για να καλύψει κάθε ανάγκη.

Οφέλη

Σαν κρέμα: μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή για μια άμεση αίσθηση ενυδάτωσης.

Σαν προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ: χρησιμοποιήστε το ισοδύναμο δύο ποσοτήτων ίσα με ένα φουντούκι για να ενεργοποιήσετε την καθαριστική του δύναμη όταν κάνετε μασάζ στο δέρμα. Διαλύει το μακιγιάζ και τους ρύπους στο πρόσωπο και τα μάτια χωρίς λιπαρό φινίρισμα. Για απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Σαν μάσκα: απλώστε ένα παχύ στρώμα και αφήστε το για 5 λεπτά μία ή δύο φορές την εβδομάδα για πιο πλούσιο και γεμάτο δέρμα. Η σύνθεσή της σέβεται το μικροβίωμα του δέρματος, το δέρμα δείχνει υγιές και γεμάτο ζωντάνια.

Δραστικά Συστατικά

Ένα πραγματικό πέπλο απαλότητας για την επιδερμίδα, ο συνδυασμός φυτικού γάλακτος και ελαίου γλυκού αμυγδάλου συμβάλλει στην άμεση και διαρκή ενυδάτωση.

Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με ένα εκχύλισμα κόκκινων φυκιών που μοιάζει με "υαλουρονικό", ενισχύει την ενυδάτωση με την πάροδο του χρόνου για αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα έως και 48 ώρες.

Το πλεονέκτημά του για την αφαίρεση του μακιγιάζ: μια ιδανική συγκέντρωση βούτυρου καριτέ που λειτουργεί σε συνδυασμό με το ελαίου γλυκού αμυγδάλου για να διαλύσει αποτελεσματικά το μακιγιάζ όταν γίνεται μασάζ πάνω στο δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει σε μια ενυδατική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

Ως ενυδατική κρέμα και κρέμα ματιών: το πρωί και το βράδυ, απλώστε μια μικρή σταγόνα προϊόντος στο πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών.

Ως γαλάκτωμα αφαίρεσης μακιγιάζ: εφαρμόστε πιο γενναιόδωρα (2 ποσότητες ίσα με ένα φουντούκι) χρησιμοποιώντας τις άκρες των δακτύλων σας ή ένα επαναχρησιμοποιούμενο μαξιλάρι καθαρισμού, κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπο και τα μάτια. Ξεπλύνετε με νερό ή ένα υγρό επαναχρησιμοποιούμενο μαξιλάρι καθαρισμού.

Ως μάσκα: μία ή δύο φορές την εβδομάδα, εφαρμόστε σε παχύ στρώμα (3 ποσότητες ίσα με ένα φουντούκι) στο πρόσωπο και στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών, αφήστε το για 5 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε την περίσσεια του προϊόντος με ένα υγρό σφουγγαράκι καθαρισμού.

Συστατικά

Aqua/water, Coco-caprylate/caprate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glycerin, Behenyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Parfum/fragrance, Hydroxyacetophenone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sphingomonas Ferment Extract, Glyceryl Caprylate, Sodium Gluconate, Tocopherol, Citric Acid, Hydrogenated Lecithin, Phenethyl Alcohol, Sodium Carrageenan, Maris Sal/sea Salt [n5204/a].

Πριν το χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε διαβάστε τον κατάλογο των συστατικών που αναγράφεται στη συσκευασία για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά είναι κατάλληλα για τη δική σας προσωπική χρήση.

Κατασκευαστής

Nuxe

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

ΑνδρικήΌχι

Διάρκεια24ωρη

ΕίδοςΗμέρας/Νυκτός

ΔράσηΕνυδάτωση

Τύπος ΕπιδερμίδαςΌλοι οι Τύποι

ΗλικίαΓια Όλες τις Ηλικίες

ΧρώμαΧωρίς Χρώμα

Περιοχή Χρήσης

ΛαιμόςΌχι

Σύνθεση

ΥφήCream

Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα (cruelty free)Όχι

VeganΌχι

Ποσότητα

Όγκος100 ml


3264680028014
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: