Make my Day Σαλιάρα Σιλικόνης The Derby

Κωδικός: 13618

Μάρκα:

16,99 €
με ΦΠΑ

ΑδιάβροχηΚατασκευαστής: Make my Day (Σαλιάρες)

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

13618
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Space σε Μπλε χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα,...

KiETLA Woam 4-6 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Bottle Green

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε πράσινο χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ηλικία4-6 Years

ΦύλοΑγόρι, -, Κορίτσι

Χρώμα ΣκελετούΠράσινο

Γενικά

ΒρεφικάΌχι

Τύπος Φακού

PolarizedΌχι

ΚαθρέφτηςΌχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Με λάστιχοΌχι

ΆθραυσταΌχι

Freds Swim Academy Swimtrainer 6 Μηνών έως 4 Ετών

Παιδικό σωσίβιο Freds κατάλληλο για το αρχάριο στάδιο εκμάθησης.

-Προσαρμόσιμη ζώνη ασφαλείας

-Εσωτερικά μαξιλάρια που φουσκώνουν, ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του παιδιού και να μην υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει.

-Ιδανική κολυμβητική θέση μέσα στο νερό (το παιδί γέρνει προς τα εμπρός με το σωσίβιό του και το σώμα του είναι μέσα στο νερό).

Fresk Παιδικά Παπουτσάκια Θαλάσσης Καφέ

Τα παπουτσάκια θαλάσσης πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι, της εταιρίας Fresk, διατίθεται σε καφέ χρώμα. Επιτρέπει στο παιδί να αλωνίζει στα πέρατα, ικανοποιώντας την δημιουργικότητα και την περιέργειά του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!

Klorane Cleansing Gel 200ml

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 2-4 ετών - Brown

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε καφέ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Blue 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Orchard Pizza, Pizza!

Μπορείς να γεμίσεις τον πίνακα σου με νόστιμα κομμάτια πίτσας; Γέμισε τον πίνακα σου με νόστιμα λαχταριστά κομμάτια και γίνε ο νικητής του παιχνιδιού. 

Για 2-4 παίκτες 3-7 ετών

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Πακέτο με βρεφική αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, μαζί με βρεφικό αφρόλουτρο, από την εταιρεία Pharmasept.

Heliodor Βaby Sun Cream SPF 50 100ml: Βρεφική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας SPF 50 που προσφέρει αποτελεσματική προστασία έναντι βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, IR ακτινοβολία και blue light). Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη και είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα.

Βaby Mild Bath 250ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα.

Physiomer Baby Nasal Cleansing Spray 115ml

Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για νεογνά και μωρά 2 εβδομάδων που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών.

Dr. Brown's Κύπελλο Θερμός με Καλαμάκι & Λαβές 12m+ Ροζ

Πρακτικό κύπελλο υγρών με καλαμάκι, κατάλληλο για μωρά από 6 μηνών και άνω.

Διαθέτει καπάκι που παραμένει ανοικτό κατά τη χρήση του κυπέλλου από το παιδί, ενώ κλείνει όταν δε χρησιμοποιείται για ασφάλεια στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Λειτουργεί και ως θερμός για να κρατάει το υγρό φρέσκο και δροσερό.

Υλικό:Πλαστικό

Χρώμα:Ροζ

Ηλικία:12m+

Χωρητικότητα:300ML