Filorga Oxygen Glow Eyes 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: Filorga

29,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Κατάλληλη για: Πρήξιμο - Μαύρους Κύκλους - Αφυδατωμένο Δέρμα - Γραμμές έκφρασης
Η  Filorga Oxygen-Glow Super Smoothing Radiance Eye Care ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ενώ παράλληλα ενισχύει την λάμψη.

 

Ένας άψογος στόχος για τα μάτια - Αναπτύχθηκε από τη FILORGA, το σύμπλεγμα Super-Skin Boosting Factors συνδυάζει ενισχυτικό οξυγόνωσης, υαλουρονικό οξύ και αποτοξινωτικό (2) L-ένζυμο για να αποκαλύψει ένα άψογο περίγραμμα των ματιών, μέρα με τη μέρα.
Πλεονέκτημα: Ενισχυμένη δράση κατά των μαύρων κύκλων. Άμεση ακτινοβολία - Ενυδατική υφή που ενσωματώνει την τεχνολογία Photoperfector HD για άμεση ενίσχυση του περιγράμματος των ματιών.
Δοκιμασμένο υπό οφθαλμολογικό έλεγχο - Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.

Χρήση: Εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ με ελαφρές κινήσεις γύρω από το περίγραμμα των ματιών.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab Limited Edition Restoring Serum 30m

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Darphin Αφρός Καθαρισμού Intral Cleansing Mousse A La Camomille για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 125ml

Καθαριστικό σε μορφή αφρού, που αφαιρεί με ήπιο τρόπο ρύπους και μακιγιάζ και προετοιμάζει την επιδερμίδα για την καθημερινή της φροντίδα. Σέβεται την ισορροπία και την ευαισθησία του δέρματος, και αφήνει την επιδερμίδα απόλυτα καθαρή και απαλή.

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.