• Μειωμένη τιμή

Darphin Chamomile Aromatic Care 15ml

Κωδικός:

Μάρκα: DARPHIN

59,00 €
35,40 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)



ΕΛΙΞΙΡΙΟ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ - ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΤΙΚΟ

Αρωματικό, καταπραϋντικό έλαιο ευεξίας που προσφέρει θρέψη και ηρεμεί το ευαίσθητο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την φυσική λάμψη και προστατευεί το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Περιέχει αιθέρια έλαια χαμομηλιού και φασκόμηλου.

Ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση για κοκκινίλες.

Η σειρά AROMATIC CARE περιέχει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων για την εξισορρόπηση του δέρματος και την αποκατάσταση της φυσικής του λάμψης.

To 100% των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Χωρίς parabens. Μη φαγεσωρογόνο. Δερματολογικά ελεγμένο. Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.


Εφαρμόστε 5 σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό και συνεχίστε ως εξής:

1. "Άνοιγμα σημείων αποσυμφόρησης"
Φέρτε τις παλάμες μαζί και καλύψτε τη μύτη με τα δυο σας χέρια. Γλιστρήστε τα χέρια, κρατώντας τις παλάμες παράλληλες στο πρόσωπο με κινήσεις προς τα έξω και προς τα αυτιά.

2. "Άντληση τοξινών"
Έπειτα κινηθείτε προς τα κάτω παράλληλα με τις πλευρές του λαιμού.

3. "Απομάκρυνση τοξινών"
Στη συνέχεια τοποθετήστε τα χέρια σας στο λαιμό και ασκήστε με τα δάχτυλά σας πιέσεις στην κλείδα. Επαναλάβετε την κίνηση αυτή 3 φορές.


2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Homme Σετ Ανδρικής Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου

Ανδρικό πακέτο περιποίησης με καλλυντικά, της εταιρείας Lierac, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Αφρόλουτρο, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση, Καθαρισμός Προσώπου, Καθαρισμός Σώματος

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Darphin Ideal Resource Anti-Ageing & Radiance Renewing Pro Vitamin C & E Oil Concentrate 60caps

Βοτανικά έλαια που εγχέονται με μια συνέργεια αντιοξειδωτικής Pro-βιταμίνης C και E για τη διατήρηση της νεότητας του δέρματος έναντι εξωτερικών επιθέσεων για μια τέλεια λαμπερή επιδερμίδα, και ενίσχυση του δέρματος.

Συσκευασία: 60 Κάψουλες