• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Blemish Cleansing Foam 150ml

Κωδικός:

Μάρκα: YOUTHLAB

17,20 €
10,32 € -40%
με ΦΠΑ

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Δραστικός αφρός καθαρισμού που ελέγχει τις εξάρσεις του λιπαρού δέρματος απομακρύνοντας αποτελεσματικά το πλεονάζον σμήγμα, ρύπους και μακιγιάζ

Το Blemish Cleansing Foam είναι μια δραστική, μη ερεθιστική φόρμουλα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του λιπαρού ή με τάση ακμής δέρματος ανεξαρτήτου ηλικίας, αντιμετωπίζοντας τόσο την εφηβική ακμή όσο και την ακμή ενηλίκων.

Ένας αφρός καθαρισμού ο οποίος απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ, καθώς και πλεονάζον σμήγμα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ενυδατώνει & εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, εμποδίζοντας την επανεμφάνιση των ατελειών.

Συνδυάζοντας τον δραστικό αφρό καθαρισμού Blemish Cleansing Foam με τη ρυθμιστική, ενυδατική κρέμα Balance Mattifying Cream, το ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για τον έλεγχο της λιπαρότητας Check-Matte Solution και τα Blemish Dots, τα τοπικά αυτοκόλλητα επιθέματα για τα σπυράκια, έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος.

Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς παραβένες, γλουτένη και σιλικόνη. Δεν δοκιμάζεται σε ζώα, κατάλληλο για vegan. Έχει ευχάριστο άρωμα από γκρέϊπφρουτ.


4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Chilly's Gradient Monochrome Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Μπουκάλι θερμός κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), που διατηρεί τα υγρά 24 ώρες κρύα ή 12 ώρες ζεστά.

Δεν γίνεται υγροποίηση

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

500ml – 0.36kg – 26cm x 7cm

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος (vacuum)

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές & χωρίς διαρροές κλείσιμο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.