• Μειωμένη τιμή

Jowae Moisturizing Rich Cream 40ml

Κωδικός: 3664262000771

Μάρκα: JOWAE

17,60 €
13,20 € -25%
με ΦΠΑ

Ενυδατώνει, καταπραΰνει και προσφέρει αίσθηση άνεσης.

Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, "γεμάτη" και ελαστική. Ανακτά την ισορροπία της: την αισθάνεστε άνετη, απαλή και ελαστική. Είναι φρέσκια και λαμπερή.

Οδηγίες χρήσης:

Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3664262000771
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Dr. Brown's Μπωλ Φαγητού με Καπάκι και Μαλακό

Έχουν έξυπνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος, για να χωρούν την απαιτούμενη ποσότητα τροφής. Διαθέτουν καμπυλωτές επιφάνειες κι αντιολισθητική βάση, ώστε το τάισμα να γίνεται ακόμη πιο εύκολο κι ασφαλές. Κυκλοφορούν σε συσκευασία των δύο τεμαχίων και κατασκευάζονται χωρίς Bisphenol-A.

χρώμα πράσινο

Chilly's Floral Μπουκάλι Θερμός Patchwork Bloom 500ml

Ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Προηγμένη μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος. Ακόμα και με ρόφημα σε θερμοκρασία βρασμού το πιάνεις χωρίς να καίγεσαι

Βιδωτό καπάκι με αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Τα μεγέθη των 260ml & 500ml ταιριάζουν με τις περισσότερες ποτηροθήκες

Δεν γίνεται υγροποιήση (Δεν ιδρώνει)

Ανακυκλώσιμο

BPA Free (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Κατασκευαστής

Chilly's

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΑνοξείδωτο

ΜέγεθοςΜπουκάλι

Χωρητικότητα0,5 lt

Τύπος ΜόνωσηςΔιπλό Τοίχωμα

ΧρήσηΖεστά και Κρύα Ροφήματα

Avenir Mosaic Junior Wild Animals

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα μεγάλα αφρώδη αυτοκόλλητα διευκολύνουν την επίτευξη ενός εξαιρετικού έργου τέχνης όπου θα είστε υπερήφανοι με το αποτέλεσμα - απλώς ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα ταιριάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα στις εικόνες. Κάθε συσκευασία περιέχει 4 εικόνες και πάνω από 600 αφρώδη αυτοκόλλητα. Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πρώτο τους βιβλίο και μετά αφήστε τα να σας διηγηθούν την ιστορία τους!