Avenir Mosaic Junior Wild Animals

Κωδικός: 6920773315931

Μάρκα:

5,69 €
με ΦΠΑ

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα μεγάλα αφρώδη αυτοκόλλητα διευκολύνουν την επίτευξη ενός εξαιρετικού έργου τέχνης όπου θα είστε υπερήφανοι με το αποτέλεσμα - απλώς ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα ταιριάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα στις εικόνες. Κάθε συσκευασία περιέχει 4 εικόνες και πάνω από 600 αφρώδη αυτοκόλλητα. Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πρώτο τους βιβλίο και μετά αφήστε τα να σας διηγηθούν την ιστορία τους!

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

6920773315931
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab. Brightening Vit-C Hydra Gel Μάσκα Ματιών για Ενυδάτωση 60τμχ

Μάσκα ματιών σε αυτοκόλλητα επιθέματα της Youth Lab., τα οποία αφαιρούνται εύκολα και είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζονται με ακρίβεια σε μικρές περιοχές κάτω από τα μάτια. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Τρόπος Εφαρμογής: Patches

Δράση: Ενυδάτωση

Pharmasept Heliodor Face SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Lierac Men After Shave Balm 75ml

Το Homme Baume Apres Rasage της Lierac προσφέρει δράση κατά της φλόγωσης, καταπραύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, αποτελώντας ολοκληρωμένη και ιδανική φροντίδα για μετά το ξύρισμα. 

Κύρια συστατικά & οφέλη

Μαύρη τουλίπα: ενδυνάμωση.

Πιπέρι σετσουάν: καταπραυντική δράση.

Ενυδατικός πολυσακχαρίτης: ενυδάτωση.

Το Lierac Homme Baume Apres Rasage περιέχει 96% συστατικά φυσικής προέλευσης

Βασικά χαρακτηριστικά

Δεν περιέχει άρωμα. 

Ελεγμένο σε ευαίσθητες επιδεμρίδες.

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Ροζ 4τμχ για 4+ μηνών

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Filorga NCEF-SHOT Serum, 15ml, Giftset Regenaration

Εντατική αγωγή 10 ημερών για ορατή αναγέννηση του δέρματος (ρυτίδες-σύσφιξη-λάμψη).

Αγωγή με ημερήσια δόση δραστικών συστατικών που ισούται με μια ενέσιμη μεσοθεραπεία.

ΧΡΗΣΗ

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε όλο το πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ για 10 ημέρες. Εφαρμόστε πριν το Serum ή την κρέμα σας.

Phyto Phytokeratine Repairing Shampoo 250ml

Το σαμπουάν Phytokeratin Shampooing Reparateur της Phyto είναι εμπλουτισμένο με φυτική κερατίνη. Kαθαρίζει και περιποιείται τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις καθημερινές επιθέσεις (στέγνωμα με πιστολάκι, ίσιωμα). Επιδιορθώνει τις ίνες των μαλλιών αφηνοντας τα ελαστικά και απαλά.

La Roche Posay Toleriane Dermo-Cleanser 400ml Pump

Γαλάκτωμα καθαρισμού και αφαίρεσης μακιγιάζ για τα μάτια και το πρόσωπο χωρίς να ερεθίζει. Ενδείκνυται για ξηρό, δυσανεκτικό και ευαίσθητο δέρμα, καθώς παρουσιάζει υψηλή ανοχή, δεν περιέχει άρωμα και συντηρητικά. Μπορείτε να το ξεπλύνετε ή όχι.