• Μειωμένη τιμή
SUNISSIME CORPS SPF15 SPRAY 150ML
SUNISSIME CORPS SPF15 SPRAY 150ML

LIERAC SUNISSIME CORPS SPF15 SPRAY 150ML

Κωδικός:

Μάρκα: Lierac

29,24 €
20,47 € -30%
με ΦΠΑ

Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF15 ολικής αντιγήρανσης.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Lierac Sunissime Corps SPF15 Spray (150ml) είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος προστασίας SPF15 ολικής αντιγήρανσης σε μορφή spray. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ τονώνει την επιδερμίδα. Με ενεργή υφή, με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα, δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο φιλμ, για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού. Εξαιρετικά λεπτή, σμίγει ολοκληρωτικά με την επιδερμίδα αφήνοντας ένα αόρατο τελείωμα, η Lierac Sunissime Corps SPF15 Spray:

  • Προστατεύει την επιδερμίδα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και κηλίδες
  • Προσφέρει επιδερμίδα με βελτιωμένη ποιότητα, ενυδατωμένη, ενδυναμωμένη, σαν να έχει φορτιστεί με ενέργεια
  • Η επιδερμίδα είναι λεία, επαναπυκνωμένη και εντατικά ενυδατωμένη
  • Ενεργοποιεί την παραγωγή της μελανίνης, για έντονο μαύρισμα

Περιέχει:
Προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB,  Υπέρυθρες και Ορατό Φως), Προ Ταυρίνη, Υαλουρονικό οξύ, Πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF30 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει υψηλή προστασία με SPF30. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο. ενώ δεν περιέχει parabens.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Heliodor Face SPF30 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Lierac Sunissime Protective Eye Care Anti-Age Global SPF50 3gr

Στικ προστασίας με φυσικά φίλτρα, που προσφέρει εξαιρετική αντηλιακή προστασία (UVA, UVB, Ορατή και Υπέρυθρη ακτινοβολία). Χάρη στο υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και λειαίνει την εύθραυστη επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών. 

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.