• Μειωμένη τιμή
Menarini Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο 14φακελάκια
Menarini Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο 14φακελάκια
Menarini Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο 14φακελάκια

Menarini Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο 14φακελάκια

Κωδικός:

Μάρκα: MENARINI

10,15 €
7,11 € -30%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η αποπνικτική ζέστη και οι υψηλές θερμοκρασίες σε αποδυναμώνουν; Υποφέρεις από μυïκές κράμπες; Δοκίμασε το SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ. Το SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και κάλιο, εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, ιδανικό για ενυδάτωση σε περιόδους έντονης ζέστης και εφίδρωσης1.  Το SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ δρα ευεργετικά κατά των κραμπών και των πόνων περιόδου2.

 Το Μαγνήσιο συμβάλλει  στη μείωση της κούρασης και  της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν  στην  παραγωγή ενέργειας και στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Το Κάλιο συμβάλλει  στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσποποιητικού, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων από το  οξειδωτικό στρες.

 

Αρκεί να κάνετε τα εξής:

 

Απλά ρίξτε το περιεχόμενο του  φακελίσκου σε ένα ποτήρι νερό. Το SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ διαλύεται αμέσως σε νερό, και δεν χρειάζεται ανάδευση με κουτάλι. Το ρόφημα που σχηματίζεται χάρη στη σύνθεση «Fresh Formula», προσφέρει αίσθημα αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Περιέχει μόνο φυσικές χρωστικές ουσίες

Τι περιέχει

Ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, όξινο ανθρακικό κάλιο, οξείδιο του μαγνησίου, γλυκαντικό: σορβιτόλη (από καλαμπόκι ή σιτάρι), ρυθμιστής οξύτητας: διττανθρακικό νάτριο,άρωμα, L-ασκορβικό νάτριο (βιταμίνηC), γλυκαντικά: σουκραλόζη, ακεσουλφάμη Κ, L-ασκορβικό οξύ (βιταμίνηC), χρωστική: β-καροτένιο.

Πότε συνιστάται

  • Ιδανικό για ενυδάτωση σε περιόδους έντονης ζέστης και εφίδρωσης
  • Συμβάλλει ευεργετικά κατά των κραμπών και των πόνων περιόδου
  • Το κάλιο συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής αρτηριακής πίεσης

Προειδοποιήσεις

Το προϊόν φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φώς.

Η ημερομηνία λήξης του προϊόντος αναφέρεται σε κλειστή άθικτη συσκευασία, καλά διατηρημένη.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

Τρόπος χρήσεως

Δοσολογία: Δύο φακελάκια την ημέρα.Διαλύστε το περιεχόμενο του φακελίσκου σε ένα ποτήρι με νερό. Το SUSTENIUM ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΙΟ διαλύεται αμέσως σε νερό, δεν χρειάζεται ανάδευση με κουτάλι.

Περιεχόμενο συσκευασίας

Συσκευασία με 14 φακελάκια των 4 γραμμαρίων

Διατροφικός πίνακας

Περιεχόμενο

Σύνθεση ανά ημερήσια δόση  (2 φακελάκια)

%ΣΗΠ* / 2 φακελάκια

Κάλιο

600 mg

30%

Μαγνήσιο

375 mg

100%

Βιταμίνη C

80 mg

100%

 

*% ΣΗΠ = Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη σε ποσοστό  επι τοις εκατό

MENARINI

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα για Κορίτσι Ροζ

Με αυτή την μακρυμάνικη μπλούζα της Fresk οι μέρες στην παραλία ή την πισίνα θα είναι πιο ευχάριστες!

Χάρη στην προστασία UV50 προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού από τον ήλιο. Επιπλέον, το ανθεκτικό υλικό, τα μακριά μανίκια και ο κοντός, όρθιος, γιακάς παρέχουν πρόσθετη αντιηλιακή προστασία.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατές μπλούζες με UV προστασία.

Καλέστε μας για το νούμερο!!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Avenir Ράψε το Ζωάκι σου

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν.

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Ezpz Δίσκος Μπλε "Happy Mat" από Σιλικόνη για 24+ μηνών

Δίσκος φαγητού της εταιρείας Ezpz, με ειδικά χωρίσματα που σας επιτρέπουν να σερβίρετε το φαγητό με τρόπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον του παιδιού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF30 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει υψηλή προστασία με SPF30. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο. ενώ δεν περιέχει parabens.

Filorga Oxygen-Glow CC Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Υφή: Cream

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Klorane Gentle Cleansing Gel 500ml με Αντλία

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.