Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Κωδικός: 7332599071912

Μάρκα: jabadabado

29,90 €
με ΦΠΑ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

7332599071912
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Grobag Pip USB Powered από Ύφασμα με Λευκούς Ήχους, Μουσική, Φως και Αισθητήρα Κλάματος για Νεογέννητα

Ο Pip το Πάντα αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους  και με τον απαλό φωτισμό δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί. Με τον αισθητήρα κλάματος που διαθέτει, ενεργοποιείται αυτόματα και ξαναρχίζει τη μελωδία χωρίς δική σας ενέργεια.

Κατάλληλο από τη γέννηση

6 χαλαρωτικοί ήχοι (χτύποι καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικός λευκός ήχος, 3 νανουρίσματα)

Αισθητήρας κλάματος που ενεργοποιείται με το νανούρισμα του Brahms και τους λευκούς ήχους

Ρυθμιζόμενη ένταση - υψηλή, μεσαία, χαμηλή,Αναπαραγωγή ήχου για 20 λεπτά

4 διαφορετικά επίπεδα φωτός

Ασφαλές στήριγμα με Velcro - δένεται στην κούνια, στο καροτσάκι ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου

Καθαρίζεται με ένα νωπό πανί

Διαρκεί 25 ώρες σε υψηλή λειτουργία & 75 σε χαμηλή λειτουργία,5 ώρες για πλήρη φόρτιση

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Jabadabado: Ξύλινο πάρκινγκ αυτοκινήτων

Ο ανελκυστήρας διαθέτει κουμπί ελέγχου, ώστε να μπορείτε εύκολα να πηγαίνετε τα αυτοκίνητα στους διαφορετικούς ορόφους.

Το γκαράζ περιλαμβάνει 3 αυτοκίνητα και 1 ελικόπτερο.

Παίξτε με τους φίλους σας και δείτε ποιος θα φτάσει πρώτος στην ράμπα!

Κατάλληλο από 2 ετών.

Διαστάσεις: Συσκευασία 47*20*31εκ και Προϊό 44,5*29,5*36εκ

Jabadabado Παιδικά Εργαλεία Teddy από Ξύλο για 3+ Ετών

Ξύλινα παιδικά εργαλεία από την εταιρία Jabadabado με τα οποία το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τι είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος που είτε είναι μάστορας στο επάγγελμα είτε θέλει να μαστορέψει κάτι. Αναπτύσει την φαντασία του, αποκτά δεξιότητες κα μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με τη μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Grobag Ollie USB Powered

Η Ollie η κουκουβάγια αναπαράγει 6 χαλαρωτικούς ήχους (χτύπους καρδιάς, σταγόνες βροχής, στατικό λευκό θόρυβο, 3 νανουρίσματα) και με μια απαλή, ζεστή λάμψη δημιουργεί ένα ήρεμο περιβάλλον που θα βοηθήσει το μωρό να κοιμηθεί. Ο αισθητήρας κλάματος "ακούει" το μωρό και επανενεργοποιείται για να διατηρήσει την ηρεμία του.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό