• Μειωμένη τιμή
Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)
Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

Yellow Rose PhytoLift Masque (50ml)

Κωδικός:

Μάρκα: YELLOW ROSE

21,00 €
16,80 € -20%
με ΦΠΑ

Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

 Ενυδατική, αλγινική peel-off μάσκα προσώπου σε μορφή ζελέ. 

• Έχει δροσερή και απαλή υφή και είναι κατάλληλη για την περιποίηση όλων των δερμάτων. 

• Η πλούσια σύνθεσή της σε φυτικά και άλλα δραστικά συστατικά βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας και στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, προσφέροντας ταυτόχρονα τόνωση και αποτελεσματική ενυδάτωση. 

• Η Phytolift Mask απλώνεται σε καθαρό δέρμα ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια η μάσκα ψεκάζεται με τη ειδική λοσιόν ενεργοποίησης Phytolift Lotion προσέχοντας να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια. 

Μετά τον ψεκασμό πλαστικοποιείται άμεσα το εξωτερικό στρώμα της μάσκας ενώ τα κατώτερα στρώματα της παραμένουν σε μορφή ενυδατικού ζελέ.

• Η πλαστικοποίηση του εξωτερικού στρώματος της μάσκας αφενός προκαλεί ένα ελαφρύ τέντωμα, αφετέρου δε λειτουργώντας σαν ‘skin patch’, αυξάνει την προσρόφηση των ενυδατικών και δραστικών συστατικών του ζελέ από το δέρμα, χαρίζοντας ενυδάτωση, τόνωση και σύσφιγξη.

Χρήση
• 1 με 3 φορές την εβδομάδα. 

• Απλώστε τη μάσκα, σε καθαρό δέρμα, ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό. Ψεκάστε (ή ταμπονάρετε) με τη λοσιόν Yellow Rose Phytolift Lotion (αποφεύγοντας τηνεπαφή με τα μάτια). Η μάσκα παραμένει για 15 με 20’ μέχρι να πλαστικοποιηθεί το ανώτερο στρώμα της, το οποίο και αφαιρείτε μονοκόμματα.Συνεχίστε κάνοντας μασαζ με το κατώτερο gel στρώμα της μάσκας για 2 με 3 λεπτά. Απομακρύνετε τα υπολείμματα του gel με βαμβάκι εμποτισμένο με νερό ή με τονωτική λοσιόν. 

• Εναλλακτικά εφαρμόστε μία γάζα πάνω από τημάσκα και έπειτα ψεκάστε με την Yellow Rose Phytolift Lotion.
Βασικά συστατικά
Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη
Ισχυρά αντιοξειδωτικά λιποσώματα τα οποία δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες, βοηθούν στην οξυγόνωση των κυττάρων και προάγουν τη φυσική διαδικασία σύνθεσης Βιταμίνης Ε.
Βιταμίνη C
Ισχυρό αντιοξειδωτικό με λευκαντική δράση. Προσφέρει προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, χαρίζει φωτεινότητα και παράλληλα ενεργοποιεί τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου στους ινοβλάστες, βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας.
Λιποσώματα με εκχύλισμα από άνθη Τριφυλλιού
Περιέχουν φυτικές ισοφλαβόνες (αντιρυτιδική δράση) που ενεργοποιούν τον κυτταρικό μεταβολισμό. Οι ρυτίδες ομαλοποιούνται, η επιδερμίδα ενυδατώνεται και γίνεται λιγότερο εύθραστη.
Εκχύλισμα Αμαμελίδας
Φυσικό εκχύλισμα με δροσιστικές και ήπια στυπτικές ιδιότητες.
Εκχύλισμα Centella
Παρουσιάζει συσφιγκτική και αντιρυτιδική δράση.
Πρωτεΐνες Ρυζιού
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό φιλμ με συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
Ειδικός Πολυσακχαρίτης
Σχηματίζουν ένα φυσικό προστατευτικό, συμβατό με την επιδερμίδα φιλμ με απαλυντική, συσφιγκτική και ενυδατική δράση.
d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5)
Βελτιώνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος (ενυδατικός παράγοντας μακράς διάρκειας), έχει επουλωτική και αναπλαστική δράση και απαλύνει από ερεθισμούς.
Αλλαντοΐνη
Θρεπτικός, απαλυντικός και επουλωτικός παράγοντας. Βοηθάει στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος και έχει αντιφλογιστικές ιδιότητες.
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

CeraVe Eye Repair Cream 14ml

Η CeraVe Eye Repair Cream μειώνει την εμφάνιση μαύρων κύκλων και σακουλών. Βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ

Frezyderm Hair Force Shampoo Women 200ml

Τριχοτονωτικό σαμπουάν με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τη γυναικεία τριχόπτωση. Αντιμετωπίζει τόσο την εποχική όσο και τη χρόνια αντιδραστική τριχόπτωση και τα αδύναμα μαλλιά. Προσφέρει ενδυνάμωση των θυλάκων, ενίσχυση τριχοφυΐας, προστασία από τη φθορά και αναδόμηση του περιτρίχιου. Με ουδέτερο pH. Συστήνεται η χρήση του 3 φορές την εβδομάδα επί 4 μήνες. 

Fresk Nightshadow Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Blue Polarbear

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε μπλε χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Munchkin Miracle 177mlk Elephant

Ποτήρι που δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να πίνει κανονικά από όποιο σημείο θέλει και το οποίο ασφαλίζει αυτόματα μόλις το παιδί σταματήσει να πίνει. Το νερό δεν χύνεται, ακόμα και αν αναποδογυρίσει το ποτήρι!

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Lierac Gel για Σύσφιξη 75ml

Gel της Lierac που βοηθάει στην σύσφιξη της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος, επανορθώνει και σμιλεύει τη σιλουέτα. Διαθέτει λεπτόρρευστη υφή, απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για χρήση στο στήθος.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα, Στήθος

Είδη: Gel

Χρήση: Σύσφιξη

Nuxe Huile Prodigieuse Florale Σετ Περιποίησης για Καθαρισμό Σώματος με Αφρόλουτρο 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Nuxe, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Αφρόλουτρο

Δράση: Καθαρισμό Σώματος

Lavish Care Pomegranate Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Κρέμα σώματος και χεριών με άρωμα ρόδι. Είναι προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών και του σώματος. Προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Origins GinZing Glow-Boosting Gel Moisturiser 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.

Thank You Farmer Miracle Age Melawring Dual Balm 10g

Διπλό balm υψηλής απόδοσης που μειώνει τις ρυτίδες και τηv υπερμελάχρωση του δέρματος με μία κίνηση.

    Απαλό μη κολλώδες αποτέλεσμα

    Τριπλή Στοχευμένη Δράση : Αντιγήρανση, λάμψη + Ενυδάτωση + Καταπράυνση

    Βελτιώνει τις καφέ κηλίδες και τις ατέλειες και μειώνει την υπερμελάχρωση της επιδερμίδας

    Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας

    Aποτέλεσμα lifting στα μάτια και τις ρυτίδες του προσώπου

Thank You Farmer Rice Pure Aqua Multi Ενυδατικό Balm Προσώπου 10gr

Balm προσώπου, κατάλληλη για ημέρα και νύχτα, της εταιρείας Thank You Farmer. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος και προσφέρει λάμψη για πιο υγιές αποτέλεσμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Ξηρή

• Κατάλληλο για: Όλες τις ηλικίες

• Βάρος: 10 gr