• Μειωμένη τιμή

Origins YOUTH ALL-STARS Plantscription Trio To Hydrate & Plump

Κωδικός: 717334263956

Μάρκα: ORIGINS

96,21 €
62,54 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Δεν υπάρχουν αρκετά προϊόντα σε απόθεμα


  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Origins, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές. Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Μία αντιγηραντική κρέμα ματιών που θα σας βοηθήσει να δείτε βελτίωση σε όλα τα σημάδια της γήρανσης γύρω από την περιοχή των ματιών! Η εμπλουτισμένη σύνθεση της την καθιστά ιδανική ακόμα και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Απορροφάται άμεσα και με συνεχή χρήση η περιοχή των ματιών ανανεώνεται δραστικά και τα σημάδια της γήρανσης (όψη "ποδιού χήνας", πτωτική τάση βλεφάρων) εξαλείφονται. Κατάλληλη για ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδε


717334263956
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: