KiETLA Wazz 2-4 years Grapefruit

Κωδικός: 16824

Μάρκα: KiEtLa

€26.90
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16824
1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Frezyderm Sensitive Kids Shower Bath 200ml

Ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο περιποιείται τη φυσιολογική, ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και φλεγμονές, ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

  • Δημιουργεί πλούσιο αφρό 
  • Ξεπλένεται πολύ εύκολα.
  • Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια

Κατασκευαστής

Frezyderm

Λαχανί

Περιλαμβάνει βάση με βεντούζα και βαθιές πλευρές για εύκολη αφαίρεση


Η ισχυρή βάση συμβάλλει στην αποφυγή της ακαταστασίας και των διαρροών


Χωρίς BPA


Πλένεται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων

Ηλικία 6+ μηνών

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Dr. Brown's Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης Ζωάκια 0-6m 2τμχ

Οι πιπίλες DR.BROWN'S Ορθοδοντική Πιπίλα Σιλικόνης Ζωάκια 0-6m 2τμχ είναι κατάλληλες για μωρά ηλικίας 0-6 μηνών.

  • Βοηθά στη μείωση της αναρρόφησης και της πίεσης στον ουρανίσκο.
  • Καθώς το μωρό πιπιλίζει, η στρογγυλή δομή της πιπίλας διευρύνεται, για να ελαττώνεται η πίεση  και να νιώθει άνεση το μωρό.
  • Δεν ενοχλείται το στόμα του μωρού, χάρη στο σχεδιασμό του λεπτού στελέχους. 

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion για το Σώμα 200ml

Ενυδατική λοσιόν της Pharmasept για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς. Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι