• Μειωμένη τιμή

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion για το Σώμα 200ml

Κωδικός: 5205122003426

Μάρκα: PharmaSept

12,95 €
8,42 € -35%
με ΦΠΑ

Ενυδατική λοσιόν της Pharmasept για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς. Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5205122003426
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.