KiETLA Wazz 2-4 years Grapefruit

Κωδικός: 16824

Μάρκα: KiEtLa

26,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)


16824
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Δοχείο Φαγητού Θερμός Inox Silver 500ml

Τα Chilly’s δοχεία φαγητού λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα γεύματα εν κινήσει! Διατηρούν τη σούπα σας ζεστή και τη σαλάτα σας κρύα έως και 6 ώρες, όπου κι αν καταλήξετε να γευματίσετε. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι 304 διπλού τοιχώματος, για να διατηρείται η γεύση και η φρεσκάδα του φαγητού σας.

Έως 6 ώρες κρύο ή ζεστό φαγητό ανεξαρτήτως καιρού

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 2.5 tog Grey Marl

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - φορμάκι, της εταιρίας Tommee Tippee, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Φοριέται σαν ρουχαλάκι, δίνοντας στο παιδί απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς του να σηκώνεται και να περπατά. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Φορμάκι

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Γκρι

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Blue 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Ανοξείδωτο Παγούρι Hedgehog 350ml

Το παγούρι είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Θερμός

Υλικό: Ανοξείδωτο

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 350ml

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 2-4 ετών - Brown

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε καφέ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Klorane Παιδικό Σετ Eau Fraiche Petit Brin 50ml με Λούτρινο Κουνελάκι - Πανάκι

Αρωματισμένο νερό με χαλαρωτικό άρωμα, το οποίο συνδυάζει απαλές και φρουτώδεις νότες. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, χωρίς οινόπνευμα, με 97% συστατικά φυτικής προέλευσης.

Γενικά

ΦύλοUnisex

ΘέμαΧωρίς Θέμα

ΤύποςEau Fraiche

Ηλικία Χρήσηςγια Παιδιά

Μέγεθος50 ml

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

ΣετΝαι

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 18-36Μ 2.5 tog Woodland

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - σάκος, της εταιρίας Grobag, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο σχεδιασμός του, δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να κινείται μέσα σε αυτόν, ενώ παραμένει σταθερός στη θέση του. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Σάκος

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Πράσινο

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.