• Μειωμένη τιμή

Frezyderm Sensitive Kids Shower Bath 200ml

Κωδικός: 13633

Μάρκα: Frezyderm

11,10 €
7,77 € -30%
με ΦΠΑ

Ενυδατικό αφρόλουτρο, το οποίο περιποιείται τη φυσιολογική, ευαίσθητη και ερεθισμένη παιδική επιδερμίδα. Καθαρίζει σε βάθος, καταπραΰνοντας από ερεθισμούς και φλεγμονές, ενώ παράλληλα προστατεύει τη φυσιολογική δερματική χλωρίδα, ενισχύει το μικροβιολογικό φραγμό και προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία.

  • Δημιουργεί πλούσιο αφρό 
  • Ξεπλένεται πολύ εύκολα.
  • Έχει ουδέτερο pH και δεν ερεθίζει τα μάτια

Κατασκευαστής

Frezyderm
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

13633
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Προσθήκη στη Σύγκριση menu Munchkin Catch & Score Hoop

Αποκτήστε δύο κλασικά παιχνίδια μπάνιου μαζί, βοηθώντας στην ανάπτυξη συντονισμού χεριών-ματιών, προσφέροντας παράλληλα μια καλή διασκέδαση στο μπάνιο. Αυτό το διασκεδαστικό σετ περιλαμβάνει μια λαβή πολύ εύκολη στο πιάσιμο για τα μικρά χεράκια και 3 μπουγελόφατσες. Το μικρό σας θα διασκεδάσει προσπαθώντας να ψαρέψει τις μπουγελόφατσες καθώς επιπλέουν. Και όταν θέλουν μια νέα πρόκληση, χρησιμοποιήστε τη βάση με το δίχτυ ως μπασκέτα και σκοράρετε με τις μπουγελόφατσες! Η διπλή χρήση σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα και τον έξυπνο σχεδιασμό κάνουν αυτό το παιχνίδι απόλαυση!

 

Δύο διασκεδαστικά παιχνίδια μπάνιου μαζί: «απόχη για ψάρεμα» και μπάσκετ

Σπρώξτε κινούμενους χαρακτήρες ή αναρροφήστε το δίχτυ στην μπανιέρα για ένα παιχνίδι μπάσκετ για μπάνιο

Κατάλληλο από 12m+

A Little Lovely Company Butterflies Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Ροζ

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Μπλε 4τμχ

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Woam by Kietla: Γυαλιά Ηλίου 2-4 ετών - Brown

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε καφέ χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Πολυανθρακικοί φακοί κατηγορίας 3

Φίλτρο αντί UVA, UVB, UVC.

Ανθεκτικός, υψηλής ποιότητας σκελετός από πολυανθρακικό υλικό

Ελαφριά και άνετα χάρη στο Soft touch φινίρισμα

Διαθέσιμο σε 5 χρώματα

Dr. Brown's Μπωλ Φαγητού με Καπάκι και Μαλακό

Έχουν έξυπνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος, για να χωρούν την απαιτούμενη ποσότητα τροφής. Διαθέτουν καμπυλωτές επιφάνειες κι αντιολισθητική βάση, ώστε το τάισμα να γίνεται ακόμη πιο εύκολο κι ασφαλές. Κυκλοφορούν σε συσκευασία των δύο τεμαχίων και κατασκευάζονται χωρίς Bisphenol-A.

χρώμα πράσινο