Filorga NCTF-Essence Supreme Regenerating Lotion 150ml

Κωδικός:

Μάρκα: Filorga

42,60 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Λοσιόν εντατικής αναζωογόνησης και ενυδάτωσης.

Ενυδατικό σύμπλοκο: χάρη στους ταμιευτήρες νερού, η τεχνολογία AQUA-MX εξασφαλίζει «express» ενυδάτωση με διάρκεια σε μόλις 30 λεπτά.

Ενίσχυση του κυτταρικού ιστού: το NCTF® σε συνεργασία με ένα πολυσακχαρίτη κατά της ρύπανσης αναζωογονεί και επαναφέρει στο θαμπό δέρμα την λάμψη και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα προϊόντα περιποίησης.

ΧΡΗΣΗ Εφαρμόστε την λοσιόν πρωί ή/και βράδυ σε δέρμα καθαρό πριν από τον ορό ή την κρέμα σας. Βάλτε μια ποσότητα στην παλάμη σας ή σε βαμβάκι και απλώστε σε όλο το πρόσωπο μέχρι να απορροφηθεί η λοσιόν. Η φρέσκια και «υδαρή» υφή της την κάνει ιδανική για χρήση μετά το ντεμακιγιάζ και πριν τον ορό. ΔΕΝ ΞΕΒΓΑΖΕΤΑΙ. Για όλους τους τύπους δέρματος. 


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Origins GinZing Glow-Boosting Gel Moisturiser 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Darphin Predermine Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο 30ml

Αντιγηραντικός ορός προσώπου που λειαίνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα. Παράλληλα ενεργοποιεί την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης επαναφέρει τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Fortifying Oil-Cream 50ml

Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρόδέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει.