• Μειωμένη τιμή

Darphin Stimulskin Plus Renewal Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Κωδικός: 882381102456

Μάρκα: DARPHIN

260,00 €
156,00 € -40%
με ΦΠΑ

Ένα μεταξένιο συμπύκνωμα που συσφίγγει, φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα και μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες.

Συνδυάζοντας το ισχυρό Sea Emerald, ένα πολύτιμο φύκι που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου,την επαναστατική Commiphora Mukul και την Deep-Infusion Oil Technology, ο λεπτόρρευστος αυτός ορός βοηθά στη σμίλευση, τη σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

882381102456
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga Global Repair Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών & Χειλιών κατά των Μαύρων Κύκλων 15ml

Κρέμα Global Repair της εταιρείας Filorga για το περίγραμμα των ματιών και των χειλιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τους μαύρους κύκλους.

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι

• Υφή: Κρέμα

• Όγκος: 15 ml

Darphin Rose Hydra-Nourishing Oil Cream 50ml

H νέα Rose Hydra-Nourishing Oil Cream καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Φτιαγμένη με τριπλό μίγμα τριαντάφυλλων (Rose flower wax, Rose absolute και Rose Εssential Οil), αυτή η κρέμα έλαιο βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας της άνεση, απαλότητα και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.

Darphin Eclat Sublime Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Darphin, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Lierac Homme Σετ Ανδρικής Περιποίησης με Κρέμα Προσώπου

Ανδρικό πακέτο περιποίησης με καλλυντικά, της εταιρείας Lierac, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Αφρόλουτρο, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση, Καθαρισμός Προσώπου, Καθαρισμός Σώματος

BetterYou DLux Junior Daily Vitamin D 400iu 15ml

Συμπλήρωμα βιταμίνης D σε μορφή στοματικού spray, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά από 3 ετών που παρέχει 400IU βιταμίνης D με κάθε ψεκασμό. Η άμεση εφαρμογή του spray στη στοματική κοιλότητα (κάτω από τη γλώσσα ή στο πλάι της βλεννογόνου του μάγουλου) προσφέρει άμεση απορρόφηση της βιταμίνης, ενώ εξασφαλίζει εκμηδενισμό των απωλειών κατά τη διαδικασία της απορρόφησης. 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 10/2024