Korres Pure Greek Olive Verbena Eau de Cologne 100ml

Κωδικός: 5203069068218

Μάρκα: Korres

11,00 €
με ΦΠΑ

Αναζωογονητική κολόνια με δροσερό άρωμα από άνθη λουϊζας και εσπεριδοειδή.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

ΤύποςEau de Cologne

Ποσότητα

Όγκος100 ml


5203069068218
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Youth Lab Limited Edition Restoring Serum 30m

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Lierac Arkeskin Baume Fondant Tonifiant 200ml

Εμπλουτισμένο με Τζίντζερ και διπλό υαλουρονικό οξύ, το βάλσαμο σώματος Arkéskin είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις γυναίκες στην περίοδο της εμμηνόπαυσης, προσφέρει αποτέλεσμα αποσυμφόρησης και συσφίγγει ενώ συμβάλλει στην τόνωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, λεία και σφριγηλή.

Korres Korres Santorini Grape Velvet Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση , Θρέψη & Λάμψη 30ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Vetiver Root Ανδρικό Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Σαν μυρωδιά εύφορου χώματος και νοτισμένου ξύλου. Αναζωογονητικό και δροσερό. Το vetiver συναντά νότες από λεβάντα, κέδρο και πράσινο τσάι.

Vetiver: Πλούσιο, ζεστό και αισθησιακό, το αιθέριο έλαιο αυτού του ασιατικού φυτού είναι γνωστό στην Ινδία ως το “έλαιο της ηρεμίας”.

Πράσινο Τσάι: Αγνό και γήινο, το πράσινο τσάι χαρίζει μία αναζωογονητική αίσθηση. Ένα αρωματικό μείγμα που ενεργοποιεί τη δημιουργική σκέψη, που γίνεται πηγή έμπνευσης, όπως υπαγορεύει η τέχνη της απόλαυσης του τσαγιού.

Κέδρος: Με καταγωγή από τα βουνά του Άτλαντα της Αλγερίας και του Μαρόκου, αιωνόβιο δέντρο και περιζήτητο από την αρχαιότητα για το άρωμα και την αντοχή του. Το ζεστό, πλούσιο άρωμα του κέδρου τονώνει τις αισθήσεις και χαλαρώνει το πνεύμα.

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.