Korres Morning Mimosa Eau de Toilette 50ml

Κωδικός:

Μάρκα: Korres

18,77 €
με ΦΠΑ

Λουλουδάτο γυναικείο άρωμα.

Νότες Κορυφής: μιμόζα, γκρέιπφρουτ, ροζ πιπέρι, ανανάς

Νότες Καρδιάς: τριαντάφυλλο, γιασεμί, υλάνγκ υλάνγκ

Νότες Βάσης: πατσουλί, μόσχος, tonka beans

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το λουλουδάτο, chypre γυναικείο άρωμα Morning Mimosa Eau de Toilette της Korres έχει παιδική, γλυκιά, απαλή μυρωδιά με θολές νότες από ηλιοτρόπιο.

Χρήση & Διάρκεια

Αρωματίστε με το Korres Morning Mimosa στη βάση των καρπών και το λαιμό και απολαύστε το μοναδικό άρωμα.

Τα αρώματα eau de toilette μπορείς να τα αισθάνεσαι κανονικά δύο έως τρεις ώρες και θεωρείται από ορισμένους ως άρωμα ημέρας. Ο όρος eau de toilette προήλθε από τον γαλλικό όρο "faire sa toilette" που σημαίνει ετοιμάζομαι.

Κατασκευαστής

Korres

Χαρακτηριστικά

Γενικά

ΤύποςEau de Toilette

Ποσότητα

Όγκος50 ml


3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Vitabiotics Pregnacare Plus 56tabs

Το Pregnacare Plus της Vitabiotics περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Original με τη μοναδική σύνθεση των 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων και τις ωμέγα-3 κάψουλες, που παρέχουν τα ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα DHA και EPA.

Youth Lab. Tight Me Up Value Set

Σετ Καλλυντικών με Serum / Μάσκα Ματιών.Σετ αντιγήρανσης με ορό προσώπου που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών της επιδερμίδας και επαναφέρει τη λάμψη και μάσκες ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών.

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Yβριδικό primer με πέρλες αντανάκλασης φωτός εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Super C για ενισχυμένη ενυδάτωση, άμεση φωτεινότητα και βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας. Δημιουργεί τον ιδανικό καμβά για το μακιγιάζ, βελτιώνει αισθητά την εφαρμογή και διάρκειά του χαρίζοντας όψη υγείας και φυσικής λάμψης.

Vichy Micellar Water Ντεμακιγιάζ Purete Thermale Mineral για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 400ml

Καθαριστικό νερό για ενυδάτωση που ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, δυναμώνει και προστατεύει από την ξηρότητα στο πρόσωπο και τα μάτια. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμιδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 04/2024

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024