3 Προσθήκη στη σύγκριση Frezyderm Velvet Stars Αντηλιακή Κρέμα για το Σώμα SPF50+ 175ml

Κωδικός: 5202888222979

Μάρκα: Frezyderm

17,90 €
με ΦΠΑ

Αντηλιακό σώματος πολύ υψηλής προστασίας με glitter βελούδινης υφής που χαρίζει λάμψη & όψη βρεγμένου δέρματος.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Frezyderm Velvet Stars είναι ένα αντηλιακό πολύ υψηλής προστασίας δείκτη Spf50+ με Glitter και τεχνολογία υψηλής αισθητικής υπεροχής που χαρίζει λάμψη & όψη βρεγμένου δέρματος που διαρκεί. Χάρη στη Second Skin Technology αφήνει το δέρμα να αναπνέει και του προσδίδει βελούδινη υφή.

Οφέλη

Ενίσχυση του φυσικού μαυρίσματος και της άμυνας της επιδερμίδας

Προστασία από τη φωτογήρανση

Δέσμευση ελευθέρων ριζών

Μείωση ερεθισμών

Οδηγίες Χρήσης

Απλώνετε επαρκή ποσότητα.

Ανανεώνετε συχνά ιδίως μετά το κολύμπι.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια και τα υφάσματα.

Συστατικά

Isododecane, Octocrylene, Dimethicone / Bis- Isobutyl PPG-20 Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Cocos Nucifera Oil, Dibutyl Adipate, Parfum, Polyethylene Terephthalate, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Juglans Regia Shell Extract, Caprylyl Glycol, Glass Beads, Silica, Polyurethane 11, CI 77000, Coumarin.

Κατασκευαστής

Frezyderm

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Περιοχή ΧρήσηςΣώματος

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF)50 SPF

ΥφήΚρέμα

ΑδιάβροχοΝαι

SprayΌχι

ΧρώμαΧωρίς Χρώμα

Ματ αποτέλεσμαΌχι

ΑντιγήρανσηΌχι

Δράση

για Λιπαρό ΔέρμαΌχι

για ΠανάδεςΌχι

Γρήγορο ΜαύρισμαΌχι

Ποσότητα

Όγκος175 ml


5202888222979
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Capital Soleil Solar Protective Water with Hyaluronic Acid SPF50+ 200ml

Αντηλιακό water spray με ευχάριστο άρωμα, που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση καθαριότητας. Δεν κολλάει και δεν αφήνει λευκά σημάδια. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Vichy είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Pharmasept Heliodor Face SPF50 50ml

Το αντηλιακό της Pharmasept είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Youth Lab. Complete CC Mocha Ενυδατική & Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 40ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Youth Lab σε απόχρωση mocha. Εμπλουτισμένη με προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος, θρέφει κι αναπλάθει την επιδερμίδα, προσφέρει λάμψη για πιο υγιές αποτέλεσμα και προστατεύει από τις UV ακτινοβολίες, με δείκτη προστασία SPF 30 ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας την ακμή και την ερυθρότητα. Ανήκει στην κατηγορία των CC (Color Correction) creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα, η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Όλοι οι τύποι

• Όγκος: 40 ml

Pharmasept Heliodor After Sun Lotion για το Σώμα 200ml

Ενυδατική λοσιόν της Pharmasept για την φροντίδα του δέρματος μετά από την έκθεση στον ήλιο. Κατά την εφαρμογή δημιουργείται μια αίσθηση ανακούφισης στην επιδερμίδα που μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη και αφυδατωμένη από τον ήλιο, το θαλασσινό αλάτι ή και τη σκόνη. Παράλληλα, μειώνεται το αίσθημα καψίματος και ενεργοποιείται η φυσική επανόρθωση από μικροερεθισμούς. Έχει ελαφριά υφή και είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Σώμα

Frezyderm Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50+ 200ml

Το αντηλιακό της Frezyderm είναι σε μορφή και προορίζεται για χρήση στο πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου, Σώματος

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

Αδιάβροχο

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.