Munchkin Snack Collation (12m+) Πράσινο 1τεμάχιο

Κωδικός: 13612

Μάρκα: MUNCHKIN

8,90 €
με ΦΠΑ

Χωρητικότητα: 9 oz.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το δημοφιλές κύπελλο Munchkin Snack Collation με νέα εμφάνιση και νέες δυνατότητες! Τα παιδιά σας δεν σταματούν να τρέχουν ούτε όταν τρώνε; Με το ανανεωμένο κύπελλο για σνακ που δεν στάζει, δεν χρειάζεται να τρέχετε κι εσείς πίσω τους. Μπορεί αυτά να τρέχουν σαν σίφουνες, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και το σπίτι σας να μοιάζει σας να χτυπήθηκε από τυφώνα!

 

Το ανανεωμένο καπάκι ασφαλίζει και δεν ανοίγει εύκολα από τα παιδιά, ενώ τα πτερύγια σιλικόνης είναι μαλακά για τα μικρά χεράκια και δεν αφήνουν τα ψίχουλα να πέσουν στο πάτωμα.

 

Το απόλυτο εργαλείο για όλα τα ανεξάρτητα παιδιά που τρώνε μόνα τους με κάποια επιδεξιότητα, αλλά και πολύ ακαταστασία. Στα παιδιά αρέσει να φτάνουν μόνα τους τα σνακ από τα εύκαμπτα πτερύγια και στις μαμάδες αρέσει που τα πτερύγια προστατεύουν το σπίτι και το αυτοκίνητο από τους λεκέδες.

 

Όλα τα κύπελλα Snack διαθέτουν δύο λαβές, ειδικά σχεδιασμένες για εύκολο κράτημα από τα μικρά χεράκια. Και επειδή τα σνακ βγαίνουν από το κύπελλο μόνο όταν το παιδί θέλει να τα φάει, δεν υπάρχει πλέον παντού φαγητό, παρά μόνο στο στόμα του παιδιού σας. Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

 

Παιδικό κύπελλο για σνακ με περιστρεφόμενο καπάκι που ασφαλίζει.

 

Μαλακά πτερύγια σιλικόνης για ευαίσθητα μικρά χεράκια που συγκρατούν τα ψίχουλα.

 

Χωρητικότητα: 9 oz.

 

Ταιριάζει στις περισσότερες θήκες κυπέλλων στο αυτοκίνητο, το κάθισμα του αυτοκινήτου, το καρότσι κτλ. 

 

Ιδανικό για το σπίτι, τον παιδικό ή για χρήση καθ' οδόν.

MUNCHKIN

13612
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Πακέτο με βρεφική αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, μαζί με βρεφικό αφρόλουτρο, από την εταιρεία Pharmasept.

Heliodor Βaby Sun Cream SPF 50 100ml: Βρεφική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας SPF 50 που προσφέρει αποτελεσματική προστασία έναντι βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, IR ακτινοβολία και blue light). Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη και είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα.

Βaby Mild Bath 250ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα.

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο "Kids Intim Foam" με Χαμομήλι για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Αφρού 200ml 5205122003549

Απαλός παιδικός αφρός για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, κατά την παιδική & προεφηβική ηλικία, με πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, για τριπλή αποσμητική δράση.

Klorane Gentle Cleansing Gel 500ml με Αντλία

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

KiETLA: Γυαλιά Ηλίου Ourson 2-4 ετών Silver Blue

Τα γυαλιά ηλίου Ourson είναι άθραυστα, με ειδικό σχεδιασμό για τα ταιριάζουν απόλυτα στα αυτάκια και στην μύτη των μικρών παιδιών ανάλογα την ηλικιακή ομάδα και έχουν φακούς μέγιστης προσταστίας κατηγορίας 3!

Με ειδικό εφέ καθρέυτη χωρίς όμως να είναι πολωτικά (polarised), καθώς δεν ενδείκνυται για μικρά παιδιά! 

Έτσι είναι ακαταμάχητα παρέχοντας την απόλυτη προστασία και ασφάλεια από την υπεριώδης ακτινοβολία!

Φακοί προστασίας κατηγορίας 3 polycarbonate με εφέ καθρέφτη.

- 100% προστασία από UVA, UVB και UVC ακτινοβολία.

- Φακοί: 3,4 εκ (1-2 ετών) και 3,6 εκ. (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.

- Ενσωματωμένο ειδικό φίλτρο της KiETLA για μείωση της αντανάκλασης.

- Δεν είναι αγρατζούνιστα λόγω του εφέ καθρέφτη. 

Klorane Cleansing Gel 200ml

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

Ezpz Mini Cup 12m+ Blush

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Ezpz, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 118ml.

Υλικό: Πλαστικό

Χρώμα: Ροζ

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Αγόρι Μπλε

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Καλέστε μας για το μέγεθος!