• Μειωμένη τιμή

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Κωδικός: 7680575380016

Μάρκα: A.VOGEL

22,70 €
17,03 € -25%
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών, απενεργοποιεί τα βακτήρια που προκαλούν λοιμώξεις, διεγείρει τα αντισώματα και τα μακροφάγα κύτταρα του οργανισμού κατά των παθογόνων μικροοργανισμών, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίσταση σε λοιμογόνους παράγοντες. Δεν περιέχει γλουτένη. 

Συστατικά & Οφέλη 

Εκχύλισμα εχινάκιας (Echinacea purpurea) φρέσκιας συγκομιδής και βιολογικής καλλιέργειας: ενίσχυση της αντίστασης του ανοσοποιητικού συστήματος και δράση απ’ ευθείας κατά των ιών  

Κατασκευαστής

A.Vogel (Φυτικά Συμπληρώματα)


7680575380016
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Μπλε

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Με αυτό το ολόσωμο μαγιό με UV50 προστασία της Fresk θα είναι το αστέρι της παραλίας! 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Fairy

Δεν περιέχει BPA

Ακατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων

Διαστάσεις lunch box: 15.8 x 14 x 7 εκ.

Διαστάσεις μεγάλου δοχείου: 12 x 12 x 5.5 εκ.

Διαστάσεις μεσαίου δοχείου: 10.5 x 10.5 x 5 εκ.

Διαστάσεις μικρού δοχείου: 9 x 9 x 4.5 εκ.

Phyto Σαμπουάν κατά της Πιτυρίδας 250ml

Ανακαλύψτε τη θεραπεία κατά της πιτυρίδας που εξαλείφει τόσο τη λιπαρή όσο και την ξηρή πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Αυτό το σαμπουάν κατά της πιτυρίδας επιβραδύνει την επανεμφάνιση της πιτυρίδας και επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής με κάθε λούσιμο.

Helenvita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Emulsion για Πρόσωπο & Σώμα SPF30 150ml

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Emulsion της εταιρείας Helenvita, σε μορφή γαλακτώματος. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB στο προσώπο και το σώμα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Phyto Scalp Solutions Σαμπουάν 250ml

Σαμπουάν sebum control oil το οποίο εξαλείφει τους ρύπους και μειώνει το υπερβολικό σμήγμα στο λιπαρό τριχωτό της κεφαλής. Παρέχει μια άμεση αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας μεγάλης διάρκειας. Το τριχωτό της κεφαλής καθαρίζει, τα μαλλιά αποβάλουν την περίσσεια λιπαρότητα και ανακτούν την ελαστικότητα τους.

Στην καρδιά της φόρμουλας, η σαρκοζίνη ένα βασικό αμινοξύ στοχεύει και περιορίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος. Χάρη στο εκχύλισμα του δεντρολίβανου εξισορροπείται το ph του τριχωτού της κεφαλής και παράλληλα το προστατεύει από εξωτερικούς μολυσματικούς παράγοντες.

Δερματολογικό ελεγμένο σε λιπαρό τριχωτό. Χωρίς σιλικόνες.

Κατασκευαστής

Phyto

KiETLA Ourson 2-4 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Light Pink

Άθραυστα βρεφικά γυαλιά κατασκευασμένα στη Γαλλία με μυτούλα και αυτάκια στο σκελετό που προσφέρουν εκπληκτικό στιλ για εξαιρετικά μοντέρνα εμφάνιση.

Προσφέρουν πλήρη προστασία αφού φιλτράρουν το 100% του φωτός UV με φίλτρο Anti-UVA, Anti-UVB, Anti-UVC και επιπλέον φίλτρο αντι-μπλε-φωτός για μείωση της αντανάκλασης.

Εργονομικός σχεδιασμός που δεν προκαλεί καμία πίεση στους ναούς ή στη μύτη και καμία πίεση στα αυτιά.

Πολυκαρβονικοί φακοί καθρέφτη κατηγορίας 3, μεγέθους 3,4 cm (1-2 ετών) και 3,6 cm (2-4 ετών) για την πλήρη προστασία των ματιών των παιδιών.

Frezyderm Pure Collagen Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο για Σύσφιξη 30ml

Ορός προσώπου με κολλαγόνο της Frezyderm, κατάλληλος για. Βασικό δομικό συστατικό του δέρματος, το κολλαγόνο προστατεύει την επιδερμίδα από την απορρόφηση και την εξάπλωση παθογόνων ουσιών, όπως τοξίνες και μικροοργανισμούς. Δίνει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, βοηθάει στην αντιγήρανση και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και σύσφιξη.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Κολλαγόνο

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη