Tommee Tippee Anti-colic μπιμπερό 260ml - μικρή ροή

Κωδικός: 16803

Μάρκα: Tommee Tippee

12,49 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16803
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Avenir Mosaic Junior Dinosaurs

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα μεγάλα αφρώδη αυτοκόλλητα διευκολύνουν την επίτευξη ενός εξαιρετικού έργου τέχνης όπου θα είστε υπερήφανοι με το αποτέλεσμα - απλώς ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα ταιριάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα στις εικόνες. Κάθε συσκευασία περιέχει 4 εικόνες και πάνω από 600 αφρώδη αυτοκόλλητα. Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πρώτο τους βιβλίο και μετά αφήστε τα να σας διηγηθούν την ιστορία τους!

KiETLA RoZZ 4-6 years Peacock Green

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέρνο Στυλ
  • Ζιγκ Ζαγκ Βραχίονες
  • Άθραυστο Πλαίσιο & Φακοί

Παιδικά γυαλιά ηλίου με ελαφρύ σκελετό σε στρογγυλό πλήρες πλαίσιο και φακούς κατηγορίας 3 που προστατεύουν 100% από την υπεριώδη ακτινοβολία.

A Little Lovely Company Dinosaurs Σχολική Τσάντα Πλάτης Νηπιαγωγείου σε Πράσινο χρώμα Μ22 x Π10 x Υ30cm

Σχολική τσάντα η οποία μπορεί να φορεθεί στην πλάτη, κατάλληλη για παιδιά νηπιαγωγείου της εταιρίας A Little Lovely Company με θέμα Δεινόσαυροι σε πράσινο χρώμα χωρητικότητας 13 λίτρων

Ύψος: 30εκ

Μήκος: 22εκ

Πλάτος: 10εκ

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.

Chilly's Thermos Sports Pastel Green 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Ματιών με Ρετινόλη 15ml

Ορός ματιών με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Μάτια

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

KiETLA Παιδικό Καπέλο Υφασμάτινο Αντιηλιακό Panama για Αγόρι Χακί

Η φαρδιά μάσκα του προστατεύει το πρόσωπο του παιδιού σας όταν γυρίζει προς τα εμπρός ή στους ώμους όταν βρίσκεται στο πίσω μέρος

Έχει κορδονάκια που δένουν γύρω από το πρόσωπο καθώς και ένα σύστημα πιασίματος για τα γυαλιά ηλίου

100% βαμβακερό που στεγνώνει γρήγορα αν βραχεί

Διπλής όψης

Pharmasept Αδιάβροχο Παιδικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor"50spf & Δώρο Παιδικό Αφρόλουτρο 250ml για Πρόσωπο & Σώμα

Παιδική αντηλιακή κρέμα για πρόσωπο & σώμα, υψηλής προστασίας SPF 50, η οποία συνοδεύεται από παιδικό αφρόλουτρο καθημερινής χρήσης, κατάλληλο για σώμα, πρόσωπο και ευαίσθητη περιοχή.

Heliodor Kids Sun Cream Spf50 150ml: Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη, είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα. Προσφέρει αποτελεσματική προστασία ευρέος φάσματος έναντι των βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, ΙR ακτινοβολία και blue light).

Kids Soft Bath 250ml: Με ήπιους καθαριστικούς παράγοντες που απομακρύνουν αποτελεσματικά ρύπους και απαλλάσσουν από δυσάρεστες οσμές και πλούσιο σε ενυδατικά συστατικά που δεν ξηραίνουν ή ερεθίζουν την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

The Lunch Bags Ισοθερμική Τσάντα Ώμου Construction 5 Λίτρων Κίτρινη Μ21 x Π16 x Υ24εκ.

Ισοθερμική τσάντα ώμου της εταιρείας The Lunch Bags σε κίτρινο χρώμα, κατάλληλη για τη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και τη συντήρηση τροφίμων και ποτών. Διαθέτει συνολική χωρητικότητα 5 λίτρων, επιτρέποντας την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά του καθημερινού, ατομικού γεύματος στο χώρο εργασίας ή το σχολείο. Έχει ρυθμιζόμενο ιμάντα, για εύκολη και άνετη μεταφορά.