Munchkin Παιχνίδι Μπάνιου Πιγκουινος
Munchkin Παιχνίδι Μπάνιου Πιγκουινος

Munchkin Swimming Scuba Buddy

Κωδικός:

Μάρκα: MUNCHKIN

9,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ένα παιδικό παιχνίδι μπάνιου με έναν πιγκουίνο που επιπλέει και κολυμπά στο νερό. Περιστρέψτε τα χέρια προς την ανάποδη φορά και αφήστε τον να κολυμπήσει!

Κατάλληλο για παιδιά 9 μηνών και άνω.

MUNCHKIN

2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF15 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν. Το σύστημα φίλτρων (UVA/UVB), φυτικά φλαβονοειδή και κλάσματα μελανίνης προστατεύουν την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνουν όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του...

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση, Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η κρέμα ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Make my Day Σαλιάρα Σιλικόνης Bear

Απίθανα απαλή, η σαλιάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά και να συνεχίσει να δείχνει πανέμορφη.

Κατασκευασμένες από 100% ασφαλή για τρόφιμα και BPA free σιλικόνη, οι στιλάτες αυτές σαλιάρες είναι και πάρα πολύ πρακτικές. Όλα τα σχέδια έχουν αντοχή στους λεκέδες, κατάλληλα για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων και έχουν ενσωματωμένη θήκη για να μαζεύουν ό,τι πέφτει.

Η σαλιάρα έχει προσαρμόσιμο κούμπωμα και είναι κατάλληλη για ηλικίες από 6 μηνών έως 3 χρονών.

* Χωρίς BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις.

* Διπλώνει και γίνεται θήκη για τα μαχαιροπίρουνα.

* Εύκολη στο καθάρισμα και ασφαλή για το πλυντήριο πιάτων.

* Προσαρμόσιμο κούμπωμα

* Από 6 μηνών και άνω

Pharmasept Αδιάβροχο Βρεφικό Αντιηλιακό Σετ "Heliodor" για Πρόσωπο & Σώμα σε Γαλάκτωμα με 50Spf 100ml

Πακέτο με βρεφική αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, μαζί με βρεφικό αφρόλουτρο, από την εταιρεία Pharmasept.

Heliodor Βaby Sun Cream SPF 50 100ml: Βρεφική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας SPF 50 που προσφέρει αποτελεσματική προστασία έναντι βλαβερών ακτινών (UVA, UVB, IR ακτινοβολία και blue light). Δρα αμέσως μετά την επάλειψη, έχει βιοδιασπώμενη σύνθεση, ευχάριστη υφή για εύκολη εφαρμογή, δεν αφήνει λευκά ίχνη και είναι ανθεκτική σε νερό και ιδρώτα.

Βaby Mild Bath 250ml: Απαλό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια και σαπούνι, για σώμα και μαλλιά. Κατάλληλο για τον καθημερινό απαλό καθαρισμό της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας. Με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες που προσφέρουν προστατευτική δράση από ερεθισμούς και ξηρότητα.