• Μειωμένη τιμή

Yellow Rose Cellular Eye Contour Cream 15ml

Κωδικός: 5213001331294

Μάρκα: YELLOW ROSE

53,87 €
43,10 € -20%
με ΦΠΑ

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση, Σύσφιξη, Μαύροι Κύκλοι, Σακούλες

Ποσότητα: 15ml

Υφή: Cream

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5213001331294
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. 

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Korres Yoghurt Sunscreen Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου και Σώματος SPF50 Spray 150ml

Το αντηλιακό της Korres είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο και το σώμα. Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και στον ιδρώτα και γι αυτό είναι ιδανικό για όσους κάνουν σπορ θαλάσσης και παραλίας, καθώς και άλλες δραστηριότητες με έντονη εφίδρωση. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προστατεύει ικανοποιητικά από τον ήλιο και απλώνεται εύκολα.

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα για Κορίτσι Ροζ

Με αυτή την μακρυμάνικη μπλούζα της Fresk οι μέρες στην παραλία ή την πισίνα θα είναι πιο ευχάριστες!

Χάρη στην προστασία UV50 προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού από τον ήλιο. Επιπλέον, το ανθεκτικό υλικό, τα μακριά μανίκια και ο κοντός, όρθιος, γιακάς παρέχουν πρόσθετη αντιηλιακή προστασία.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατές μπλούζες με UV προστασία.

Καλέστε μας για το νούμερο!!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Day Cream SPF30 40ml

Ελαφριά κρέμα ημέρας που αποχρωματίζει τις πανάδες ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία. Βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής και χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης, ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.