• Μειωμένη τιμή

Nuxe Prodigieux huile de douche 200ml

Κωδικός: K00063971

Μάρκα: Nuxe

11,10 €
7,22 € -35%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αισθησιακό αφρόλουτρο με το υπέροχο άρωμα της Nuxe που θα κάνει το μπάνιο σας απόλαυση αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και καθαρό Καθαρίζει αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και ντελικάτο άρωμαΓια όλους τους τύπους επιδερμίδαςΈνα μυθικό άρωμας και μια μοναδική υφή για μια στιγμή απόλυτης απόλαυσηςΚαθαρίζει απαλά κάνοντας πλούσιο μεταξένιο αφρό


K00063971
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Youth Lab. Oxygen Cleancing Milk Normal/Dry Skin 200ml

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ προσώπου της Youth Lab., κατάλληλο για ξηρή επιδερμίδα. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Darphin Rose Hydra-Nourishing Oil Cream 50ml

H νέα Rose Hydra-Nourishing Oil Cream καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Φτιαγμένη με τριπλό μίγμα τριαντάφυλλων (Rose flower wax, Rose absolute και Rose Εssential Οil), αυτή η κρέμα έλαιο βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας, χαρίζοντας της άνεση, απαλότητα και υγιή όψη, ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει από την απώλεια υγρασίας.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream Κρέμα Λείανσης για Μάτια & Χείλη, 15ml

Η νέα σύνθεση Stimulskin Plus Absolute Renewal Eye & Lip Cream με το μοναδικό εργαλείο μασάζ για εσάς σε μια ευχάριστη και αποτελεσματική νέα εμπειρία περιποίησης ματιών.

Η φροντίδα των ματιών περιέχει την επόμενη γενιά εφέ πλήρωσης όγκου και υποστήριξης δομής, χάρη στον επιστημονικό συνδυασμό Sea Emerald με πεπτίδια και εκχύλισμα ημερομηνίας που αποτελούν το σύμπλεγμα Sea Emerald VS.

Μια μοναδική κρέμα που συνδυάζει τη βοτανική δύναμη και την επιστημονική ακρίβεια με σκοπό την ισχυρή αποτελεσματικότητα στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, η οποία προσφέρει σύσφιξη και απαλότητα.

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι