Eubos Shower & Cream 200ml

Κωδικός: K00012878

Μάρκα: Eubos

10,87 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Το shower amp cream της σειράς green είναι ένα απαλό υγρό καθαρισμού για την καθημερινή περιποίηση του σώματος Η σύνθεσή του είναι ειδικά εμπλουτισμένη σε ήπιες ουσίες καθαρισμού ενυδατικά συστατικά και πανθενόλη Καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος Εξισορροπεί το φυσιολογικό περιεχόμενο των λιπιδίων του δέρματος αυξάνει την ελαστικότητα του και το προστατεύει από τους ερεθισμούς Τα επιλεγμένα συστατικά του εμποδίζουν την ξηρότητα του δέρματος και του προσφέρουν μοναδική απαλότητα

K00012878
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα

Yellow Rose Herbal Body Scrub 250ml

Body Scrub με φυσικούς κρυστάλλους από ζάχαρη, εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικά αιθέρια έλαια. Καθαρίζει απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά επιφανειακά κύτταρα. Συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα γίνεται φωτεινότερη, πιο λεία και απαλή.

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Roger & Gallet Gingembre Rouge Energising Αφρόλουτρο 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση